50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Koiramäen Joulu


Tästä on tullut jo jokavuotinen perinne, että perheemme käy nauttimassa joulun tunnelmaa Särkänniemen Koiramäessä. Viime vuonna olin joulufiiliksissä jo varmaan syyskuussa, mutta tänä vuonna joulufiilis heräsi oikeastaan vasta Koiramäen Joulussa.

Koiramäen Joulussa ihaninta on se aito tunnelma. Siellä kiireet ja stressi väistämättä unohtuu ja on helppo olla hetkessä läsnä. Koiramäessä pääset tapaamaan joulupukin sekä porot ja muita eläimiä kuten poneja, aaseja, possuja, pupuja, vuohia, lampaita, kanoja.. Pääset koristelemaan joulupipareita, askartelemaan joulukoristeita, grillaamaan vaahtokarkkeja ja nauttimaan joulupuuroa ja glögiä. Tänä vuonna poikani oli erityisen innoissaan valohattarasta. Lisäksi Koiramäen Tassuteatterissa on tonttuleikkejä, -lauluja ja tonttujumppaa, lisäksi joulukulkue sekä tulishow. Eli ohjelmaa riittää koko perheelle vauvasta vaariin ja suosittelenkin ottamaan perinteeksi näin joulun aikaan.

Jos et ole aikaisemmin vieraillut täällä, muista pukea lämpimästi päälle! Nyt siis tiedät minne kannattaa ehdottomasti suunnata tulevana viikonloppuna! Unohda hetkeksi joulun kiireet ja nauti joulun tunnelmasta ja yhdessäolosta rakkaimpiesi kanssa.

Kuvat mun kotialbumi sekä Koiramäen facebook.

Koiramäen Joulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *