Nyt on hyvä hetki panostaa kotonakin ihonhoitoon

Eletään aikamoisia aikoja ja välillä tuntuu epätodelliselta kuinka nopeasti maailma ympärillä muuttui.

Moni miettii nyt kuinka uskaltaa liikkua kotoaan ja minne. Itse pyrin tällähetkellä suunnittelemaan mm. kaupassakäynnit huolellisesti etukäteen ja ostamaan viikon ostokset kerralla. En ota lapsia mukaan kauppaan ja suosin ulkotreenejä (pururadat, metsät ja porrastreenit nyt itsellä kovassa suosiossa). Kävin kuitenkin ihonpuhdistustuksessa, sillä koen, että Tampereen Kauneusateljéssa, jossa säännöllisesti käyn, on turvallista käydä, sillä heillä on otettu ensisijaisen hyvin tämä vallitseva tilanne huomioon. Heillä desinfioidaan kaikki hoitolan pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen, käytetään suusuojia sekä huomioidaan, ettei asiakkaita ole heidän tiloissaan nyt saman aikaisesti. Hoitola on avoinna varausten mukaan.

Tampereen Kauneusateljé on ihanasti huomioinut myös riskiryhmäläiset ja kaikki ne, jotka eivät pääse nyt hoitoihin. Heidät on huomioitu lisäämällä ohjeistuksia sekä mahdollisuuksia omatoimiseen ihonhoitoon kotona. Kotiin on saatavilla tehokkaita kotirullia, happoja yms. Ja postitus kotiovelle. Joten kannattaa ehdottomasti soittaa Tampereen Kauneusateljéhen ja kysyä ihonhoidossa neuvoa. Soita Kristalle 040-5875078  .

Kun aina valitamme ettei ole aikaa, niin nyt jos koskaan on aikaa ihonhoitoon ja ennenkaikkea tarve itsensä hemmottelulle. Näin myös tuet kotimaisia pienyrityksiä!❤️

Tässä muutama hyvä kotihoitovinkki!

  •  Environ Revival naamiolla saat iholle hehkua, kiinteyttä ja se toimii loistavasti myös stressinäppyihin tai muuten rasvoittuvalle iholle. Helppo käyttää, jätä iholle ohut kerros koko yöksi ja voide päälle. Nopeita tuloksia!
  •  Environ C-Boost on vahva C-vitamiinivoide, joka toimii lisänä vitamiinivoiteelle. Heleyttää ja tasoittaa ihon väriä
  •  Environ Clay Masque kosteuttaa ja poistaa iholta ylimääräistä rasvaa. Loistava saunatuote tai jätä iholle vaikuttamaan koko yöksi
  • Environ Retinolit, jos olet jo AVST 4-5 voiteen käyttäjä. Tehokiinteyttä iholle.
  • Bion Mandelic Serumeilla apua näpyille ja suurille huokosille. Tehokas happokuorinta kotiin.

HOITOTARJOUKSIA

  • Fibro Plasma hoidot -50% huhtikuun ajan. Yläluomien kiinteytys 175€ (norm 350€). Näkyviä tuloksia ja tulos kestää useamman vuoden. Huom! Nyt on hyvä ottaa näitä hoitoja, joista on muutaman päivän toipumisaika.
  • Hifu hoidoista 2 aluetta yhden hinnalla
  • UUSI Crystal Meso injektori hoito -10%. Täyteläistämään ihoa ja yksittäisille rypyille.

Nyt on hyvä hetki panostaa kotonakin ihonhoitoon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *