Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Hyvää uutta vuotta!

Joulu meni ohi yhdessä silmänräpäyksessä ja blogin kirjoittaminen on ollut lähes mahdotonta kaiken kiireen keskellä. Joulu piti sisällään luonnollisesti joulun valmisteluita ja kaikenlaista ”jouluhässäkkää”, läheisten ihmisten tapaamisia sekä lopuksi perheelle pyhitettyä kiireetöntä aikaa ja yhdessäoloa ihanien koko perheen jouluelokuvien sekä jouluherkkujen parissa. Joulu saisi tulla pause-napin kanssa.😀

Joulun jälkeen aina juhlat vain jatkuvat, sillä tyttäreni on syntynyt vuoden viimeinen päivä ja sitä juhlitaan aina heti joulun jälkeen ennen kuin siirrytään juhlimaan vuoden vaihdetta. Ihanaa aikaa kun pimeän syksyn jälkeen on juhlia juhlien perään! Rakas tyttäreni Jessica täytti nyt jo 17 vuotta, huimaa kuinka nopeasti 17vuotta on kulunut!! Ihmisen tulisi todella nauttia jokaisesta hetkestä ja päivittäin kiitollisena pysähtyä ja katsoa ympärilleen, sillä aika on asia joka ei pysähdy. Aiheeseen liittyen; luen parhaillaan Läsnäolon Voima-kirjaa, jota lämpimästi suosittelen muillekin!

Vuoden lopussa sitä pysähtyi käymään läpi kulunutta vuotta. Hauska kuinka sitä aina joka kerta vuoden päätteeksi yllättyy, kuinka paljon yhdessä vuodessa on ehtinyt tapahtua.

Takana on taas yksi ikimuistoinen keikkavuosi. On keikkailtu niin Suomessa kuin ulkomailla ja haluankin kiittää kaikkia, jotka olette olleet keikoilla mukana, ihan huikeita meinikejä!! Ysärikeikat jatkuu jo heti tammikuussa, nähdään siis taas keikoilla!

Takana on myös yksi ikimuistoinen missikesä ja jälleen kesän lopuksi kruunattiin Suomen luonnollisesti kaunein. Missikisan innoittamana perustin myös oman Henna’s Premium Models mallitoimiston. Huimaa kuinka unelmat toteutuvat!

Vuosi piti sisällään tanssikeikkojen lisäksi myös ikimuistoisia Grid Girl-keikkoja, juontokeikkoja, mallikeikkoja, kuvauksia..  Sitä on äärettömän kiitollinen, että saa tehdä työtä jota rakastaa ja kiitollinen kun saa tehdä töitä ihanien ihmisten sekä sielunsiskojen kanssa. Aionkin tulevana vuonna kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, että vaalin henkistä hyvinvointiani ja kiinnitän yhä entistä enemmän huomiota siihen, että ympärilläni on ihmisiä, joista saan hyvää energiaa. Negatiivisia ihmisiä tulen jatkossakin välttämään, sillä vuosi vuodelta energiaherkkyyteni vain kasvaa. En halua, että lähelläni juorutaan tai puhutaan toisista ihmisistä pahaa. Aion opetella myös meditoimaan ja lukea tänäkin vuonna paljon.

Vuosi 2019 oli täynnä upeita kohtaamisia. Ihania ihmisiä ja paljon uusia paikkoja ja kokemuksia. Vuoteen mahtui myös lomailua sekä Extremeä kun kokeilin liitovarjoilua, matkustin Kuusamoon ja tutustuin villikarhjen elämään sekä jouduin rallikyydissä kolariin, jossa onneksi selvittiin pintanaarmuilla ja peltiruhjeilla.


Poikani Jake aloitti ensimmäisen luokan ja tyttäreni elämään vuosi on tuonut hienoja juttuja!

Odotan tulevaa vuotta innolla, sillä saan edelleen tehdä asioita mistä nautin ja mitä rakastan sekä tulossa myöskin uusia todella upeita juttuja! Can’t wait!!

Toivottavasti vuosi 2019 oli kaikille hyvä. Toivon, että vuosi 2020 tulee olemaan kaikille täynnä iloa, onnea, rauhaa ja rakkautta. Kaunista uutta vuotta kaikille!!

Hyvää uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *