Kotiminä


Työni puolesta reissaan ja matkustan paljon ja olen kokoajan menossa, tai siltä se välillä ainakin tuntuu. Mutta kun olen kotona, olen todella kotona. Rakastan etenkin näin talvella hautautua kotipesääni, pukeutua rennosti pyjamaan, villasukkiin, sytyttää kynttilät ja jouluvalot joka huoneeseen ja käpertyä sitten pehmeälle sohvalle vilttien sekaan virkkaamaan ja katsomaan Netflixin jouluhömppä elokuvia tai lukemaan kirjoja. Kävin juuri kirjastossa lainaamassa kasan kirjoja. Lainasin mm. kirjan, joka kertoo ihmisten auroista, sillä olen jo jonkin aikaa sitten alkanut näkemään ihmisten auroja, mutta en osaa vielä tulkita aurojen eri värien merkitystä. Auroistahan pystyy lukemaan paljonkin ja kun minulle on annettu lahja nähdä niitä, haluan oppia myös tulkitsemaan niitä. Lainasin myös Läsnäolon Voima kirjan. Kirjaa on kehuttu paljon ja ihmettelen kuinka vasta nyt olen saanut sen käsiini.

Kotiminäni poikkeaa työminästäni, mutta molemmat ovat minua ihan yhtä paljon. Koti-Hennailu on erittäin hyvää vastapainoa työlleni, jossa olen paljon esillä ja kaupungit ympärilläni vaihtuu. Mikä on sinun tapasi rentoutua?

Kotiminä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *