Bio

image
Henna on tv-kasvo, tanssija, laulaja, malli, fitness urheilija, kehätyttö, juontaja, kalenterityttö sekä kahden lapsen äiti.
Henna on myös menestynyt fitness urheilussa. Henna on sijoittunut kansainvälisissä kisoissa jopa MM-hopealle (v.2016) sekä voittanut bikini fitness EM-kultaa (v.2017). Keväällä 2018 Henna voitti Saksassa Grand Prix-kisoissa bikini fitness kultaa sekä pronssia.

Henna on tanssinut mm. Lamourettes tanssiryhmässä. Luotsasi vuosia omaa suosittua NiceKone-tanssiryhmää. Keikkaillut myös tv:stä tutulla Henna & Sofia tanssishowlla, joka ollut ainoa tunnettu tanssiduo Suomessa.

Henna on tuttu kasvo myös useiden ulkomaalaisten huippuartistien taustalla kuten Snap, Culture Beat, Living Joy, Mr. President, Daze, Paradisio, La Bouche jne. Henna keikkaili yli kolme vuotta Dr. Albanin taustalaulajana-ja tanssijana ympäri Eurooppaa. Henna on ollut yhteistyössä myös David Hasselhoffin kanssa.

Koulutukseltaan Henna on kosmetologi, maskeeraaja, aerobic-ohjaaja, personal trainer sekä reikihoitaja. Hän ohjaa ryhmäliikuntaa Elixia Onkiniemessä.

Henna on ollut mukana myös vapaaehtoistyössä ja auttanut erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Hope:a, joka auttaa lapsia sekä lapsiperheitä.

Henna on vuosien saatossa myös tuomaroinut useita eri kauneuskilpailuita ja 2014-2016 hän on ollut mukana tuottamassa tunnettua Car Babe-kisaa.

Viime vuonna Henna lanseerasi oman uuden kauneuskilpailun Miss EW-kilpailun, jossa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Miss EW-kilpailussa tuodaan esiin perinteisiä luonnollisia kauneusihanteita, siinä yhdistyy missikisa, jossa on mukana Suomen kulttuuri ja historia sekä Suomen upea luonto. Miss EW 2018 finaali järjestetään 28.7.2018 Villilän Kartanossa!

Henna luotsaa myös Varikkotyttö-kilpailua, joka nähdään Vauhdin Festivaaleilla!

Kieltäytynyt useista eri tositv-formaateista.