Bio

image
Henna on tv-kasvo, tanssija, laulaja, malli, fitness urheilija, kehätyttö, juontaja, kalenterityttö sekä kahden lapsen äiti.
Henna on myös menestynyt fitness urheilussa. Henna on sijoittunut kansainvälisissä kisoissa jopa MM-hopealle (v.2016) sekä voittanut bikini fitness EM-kultaa (v.2017). Keväällä 2018 Henna voitti Saksassa Grand Prix-kisoissa bikini fitness kultaa sekä pronssia.

Henna on tanssinut mm. Lamourettes tanssiryhmässä. Luotsasi vuosia omaa suosittua NiceKone-tanssiryhmää. Keikkaillut myös tv:stä tutulla Henna & Sofia tanssishowlla, joka ollut ainoa tunnettu tanssiduo Suomessa.

Henna on tuttu kasvo myös useiden kansainvälisten huippuartistien taustalla kuten Snap, Culture Beat, Living Joy, Mr. President, Daze, Paradisio, Lasgo, La Bouche jne. Henna on keikkaillut jo viisi vuotta Dr. Albanin taustalaulajana-ja tanssijana ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Henna keikkailee mm. Dj Sashin, Paradision sekä Haddawayn taustalla. Henna on ollut yhteistyössä myös David Hasselhoffin kanssa.

Koulutukseltaan Henna on kosmetologi, maskeeraaja, aerobic-ohjaaja, personal trainer sekä reikihoitaja. Hän ohjaa ryhmäliikuntaa Tampereen Elixialla.

Henna on ollut mukana myös vapaaehtoistyössä ja auttanut erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Hope:a, joka auttaa lapsia, lapsiperheitä sekä äkillisen kriisin kohdanneita.

Henna on vuosien saatossa myös tuomaroinut useita eri kauneuskilpailuita ja hän on ollut usean vuoden ajan mukana tuottamassa tunnettuja Car Babe-, sekä Varikkotyttö kisoja.

Vuonna 2017 Henna lanseerasi oman uuden kauneuskilpailun Miss EW-kilpailun, jossa etsitään Suomen luonnollisesti kauneinta missiä. Miss EW-kilpailussa tuodaan esiin luonnollisia kauneusihanteita, perinteitä, siinä yhdistyy missikisa, jossa on mukana Suomen kulttuuri ja historia sekä Suomen upea luonto. Miss EW kisa on saavuttanut kolmessa vuodessa suuren suosion. Missikisan suosion myötä Henna perusti myös oman Henna’s Premium Models-mallitoimiston.

Henna on tuttu näky grid girlinä ja hänet tullaan näkemään jatkossakin yhä enemmän Racingin parissa…