Bio

image
Henna on tv-kasvo, tanssija, laulaja, malli, fitness urheilija, kehätyttö, juontaja, kalenterityttö sekä kahden lapsen äiti.
Henna on myös menestynyt fitness urheilussa. Henna on sijoittunut kansainvälisissä kisoissa jopa MM-hopealle. Henna aikoo nousta kisalavalle viidennen kerran myös tänä vuonna.

Henna on tanssinut mm. Lamourettes tanssiryhmässä. Luotsasi vuosia omaa suosittua NiceKone-tanssiryhmää. Keikkailee edelleen tv:stä tutulla Henna & Sofia tanssishowlla, joka on ainoa tunnettu tanssiduo Suomessa.

Henna on tuttu kasvo myös useiden ulkomaalaisten huippuartistien taustalla kuten Snap, Culture Beat, Living Joy, Mr. President, Daze, Paradisio jne. Tällä hetkellä kiertää Eurooppaa myös Dr. Albanin taustalaulajana sekä La Bouchen taustatanssijana. Henna on ollut yhteistyössä myös David Hasselhoffin kanssa.

Koulutukseltaan Henna on kosmetologi, maskeeraaja, aerobic-ohjaaja, personal trainer sekä reikihoitaja.

Henna on vapaa-ajallaan mukana myös vapaaehtoistyössä ja auttaa näin erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Hope:a, joka auttaa lapsia sekä lapsiperheitä.

Henna on vuosien saatossa myös tuomaroinut useita eri kauneuskilpailuita ja kolme edellistä vuotta hän on ollut mukana tuottamassa tunnettua Car Babe-kisaa.

Tänä vuonna Henna lanseerasi oman kauneuskilpailun Miss EW-2017, jossa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Miss EW-kilpailussa tuodaan esiin vanhoja perinteitä sekä kauneusihanteita.

Kieltäytynyt useista eri tositv-formaateista.