Bio

image
Henna on tv-kasvo, tanssija, laulaja, malli, fitness urheilija, kehätyttö, juontaja, kalenterityttö sekä kahden lapsen äiti.
Henna on myös menestynyt fitness urheilussa. Henna on sijoittunut kansainvälisissä kisoissa jopa MM-hopealle sekä voittanut bikini fitness EM-kultaa.

Henna on tanssinut mm. Lamourettes tanssiryhmässä. Luotsasi vuosia omaa suosittua NiceKone-tanssiryhmää. Keikkaillut myös tv:stä tutulla Henna & Sofia tanssishowlla, joka ollut ainoa tunnettu tanssiduo Suomessa.

Henna on tuttu kasvo myös useiden ulkomaalaisten huippuartistien taustalla kuten Snap, Culture Beat, Living Joy, Mr. President, Daze, Paradisio jne. Tällä hetkellä kiertää Eurooppaa myös Dr. Albanin taustalaulajana sekä La Bouchen taustatanssijana. Henna on ollut yhteistyössä myös David Hasselhoffin kanssa.

Koulutukseltaan Henna on kosmetologi, maskeeraaja, aerobic-ohjaaja, personal trainer sekä reikihoitaja. Opiskelee parhaillaan myös enkelihoitajaksi.

Henna on vapaa-ajallaan mukana myös vapaaehtoistyössä ja auttaa näin erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Hope:a, joka auttaa lapsia sekä lapsiperheitä.

Henna on vuosien saatossa myös tuomaroinut useita eri kauneuskilpailuita ja kolme edellistä vuotta hän on ollut mukana tuottamassa tunnettua Car Babe-kisaa.

Tänä vuonna Henna lanseerasi oman uuden kauneuskilpailun Miss EW-2017, jossa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Miss EW-kilpailussa tuodaan esiin perinteisiä luonnollisia kauneusihanteita, siinä yhdistyy kauneuskilpailu, Suomen kulttuuri ja historia sekä Suomen upea luonto. Tykkää Miss EW-sivusta Facebookissa ja pysyt tämän aidon kauneuskilpailun menossa mukana!

Henna luotsaa myös Varikkotyttö-kilpailua, joka käynnistyi tänä vuonna ensimmäisen kerran. Kilpailu tulee myös saamaan jatkoa!

Kieltäytynyt useista eri tositv-formaateista.