Pienet missijoulutūüėć

Tunnen olevani etuoikeutettu kun sain koko kesän viettää niin mielettömän Miss EW- porukan kanssa ja sain elämääni upean missiperheen. Meillä oli todella ikimuistoinen missikesä ja halusin saada taas porukan koolle pikkujoulujen merkeissä.

Kokoonnuimme Tampereen uudessa todella viihtyis√§ss√§ Salsallada ravintolassa, jota todella voimme suositella kaikille! Ruoka oli aivan mielett√∂m√§n hyv√§√§ ja palvelu aivan erinomaista. Hyvinvointivalmentajamme (Coaching LAB) Marin sanoin ‚ÄĚMik√§ upea makujen sinfonia!‚ÄĚ Vahva suositus t√§lle!!ūüĎĆ

Salsalladasta herkkujen ääreltä suuntasimmekin Koiramäen Jouluun, joka on minun sekä lasteni suosikki paikka näin joulun alla! Jos joulumieli on kadoksissa, Koiramäestä sen taatusti löytää! Kesän kiertueella missit pääsivät Särkänniemeen hurvittelemaan, mutta tiukan aikataulun vuoksi Koiramäki jäi kesällä näkemättä. Nyt palasimme Särkänniemeen ja jatkoimme siitä mihin viimeksi jäimme:)

Koiram√§ki oli j√§lleen huikea! Missit p√§√§siv√§t ihailemaan mm. lampaita, aaseja, possuja, poroja. He p√§√§siv√§t huovuttamaan itselleen jouluenkelit, grillaamaan vaahtokarkkeja, koristelemaan joulupipareita sek√§ tapaamaan joulupukin! Suosittelen Koiram√§en joulua kaiken ik√§isille, siell√§ viihtyy lapset ja aikuiset. Vain lumi puuttui, toivotaan ett√§ saamme sit√§ viel√§ jouluksiūüôā

Koiramäestä suuntasimme Sastamalaan Pirasen Luomutilalle, johon kesällä lasteni kanssa tutustuimme ja ihastuimme! Mökkiin oli kesän jälkeen saapunut joulu. Oli jouluvalot, joulukuusi sekä joulukoristeet. Kaunis joulutunnelma oli vastassamme. Vaihdoimme villasukat jalkaan, lämmitimme saunan sekä paljun. Syötiin, kilisteltiin kuohuvaa ja iloinen puheensorina ja nauru täyttivät nopeasti mökin.

Seuraavana aamuna heräsimme kaikessa rauhassa ja nautimme kiireettömän aamiaisen. Upea järvimaisema kruunasi kauniin aamiaistunnelman. Jos etsit isommalle (tai miksei toki pienemmällekin) porukalle kaunista, viihtyisää ja rauhallista majoitus- tai juhlapaikkaa, suosittelen Pirasen luomutilaa. Kesällä pihapiirin aitauksissa näkee myös lampaita ja talvella palju ja aito savusauna kruunaa lomatunnelman. (Tutustu lisää Pirasenluomutila.com)

Miss EW virallinen kuvaajamme Sanna (Mainosstudio Sanna H.) kuvasi hallitsevan Miss EW 2018 Jenna Topparin vielä upeissa joulutunnelmissa takkatulen äärellä.

Ennen kotiinpaluuta k√§vimme tutustumassa viel√§ Tyrv√§√§n Pyh√§n Olavin Kirkkoon, joka n√§kyy kauniisti m√∂kin ikkunasta. Tunnelmalliset pari p√§iv√§√§ takana, kiitos kaikille mukana olleille. Ihanat missilapset olivat hankkineet minulle aivan upean korun, jossa enkelinsiivet muodostavat syd√§men. En voi kun j√§lleen todeta, ett√§ olen etuoikeutettu n√§ist√§ missilapsistani‚̧

Lisää kuvia pikkujouluistamme tulossa Miss EW Facebook sivuille! Kuvat Mainosstudio Sanna H. Pirasen luomutilan Facebook sekä mun oma kotialbumi.

Pienet missijoulutūüėć

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *