Joululahjavinkki ihonhoidon ystäville sekä ale!!

Olen reilun vuoden käynyt säännöllisessä mikroneulauksessa Tampereen Kauneusateljéssa sekä vaihtanut hyvät kotihoitotuotteet vieläkin parempiin (Environiin😍) ja tässä vinkki jos mietit kuumeisesti lahjaa tyttöystävälle, vaimolle, siskolle, äidille tai mikset antaisi lahjaa vaikka itsellesi? Jokainen muistaa lähimmäisiään jouluna, mutta taas unohdetaan helposti itsemme. Me kyllä aina muistamme vaatia itseltämme paljon ja olemme itse itsemme pahimpia kriitikoita, joten edes jouluna voitaisiin kaikki luvata olla itsellemme lempeitä ja armollisia ja edes vähän jokainen hemmotellakin myös itseämme.

Olen saanut paljon viesteillä kyselyitä onko mikroneulauksesta oikeasti apua ja suosittelenko sitä ihan oikeasti, niin tässä kohtaa täytyy sanoa, että saan nykyään todella paljon yhteydenottoja eri tahoilta, jotta mainostaisin eri firmoja ja juttuja ja niinpä olen tehnyt tässä tiukan linjan enkä julkisesti ääneen sano hyväksi jotain mikä ei sitä oikeasti ole! (Voin sanoa ääneen myös huonot kokemukseni jostain, esim. Hyvinkään Abc:n kanasalaatti sekä palvelu oli valitettavasti suuri pettymys viimeksi siellä asioidessani.) Haluan olla seuraajilleni sekä blogini lukijoille rehellinen ja jos jotain suosittelen, suosittelen sitä oikeasti❤️

Mikroneulaus on veitsetön vaihtoehto, joka lisää ihon kollageenituotantoa ja etenkin säännöllisellä mikroneulauksella sekä oikealla kotihoidolla saa kyllä oikeasti näkyviä tuloksia aikaan. Jokaikisen mikroneulauksen jälkeen ystäväni ovat huomanneet ihoni hehkun ennen kuin edes tietävät minun juuri käyneen neulauksessa. Jostain syystä neulaus tuntuu pelottavan monia, mutta turhaan! Siihen saa tarvittaessa puudutuksen (itse en ole puudutusta tarvinnut:). Kauneusateljéssa on toki paljon muitakin todella loistavia vaihtoehtoja ihonhoitoon, mutta itselleni sopii mikroneulaus niin hyvin, etten halua edes kokeilla tällähetkellä muita:)

Siitä täytyy vielä antaa ruusuja Kauneusateljéelle, että heillä ei asiakkaan mukaan tuputeta kymmeniä eri purkkeja, joita asiakas ei edes tarvitse (mihin valitettavasti monissa paikoissa törmää), vaan siellä suositellaan ainoastaan tuotteita, jotka juuri sinun iholle sopii ja millä pääsee kotihoidossa alkuun. Kauneusateljéssa ei siis asiakkaan rahat mene hukkaan.

Ja nyt hei teille jotka olette kyselleet neulauksesta; Kaikki Tampereen Kauneusateljehen mikroneulaukseen ajan varanneet saavat nyt tammikuun loppuun asti kotiin rullan nyt 30€:lla!! (Normaalihinta 50€). Jotta voit ylläpitää neulauksen tuloksia kotihoidolla😍

Tää on mun joululahjavinkki numero yksi! Voit tilata pukinkonttiin lahjakortin myös kätevästi netistä kauneusatelje.fi. Sieltä näet myös kuukausittain vaihtuvat tarjoukset, loistavia Environ tarjouksia ym😍😍

(Kuvat Kimmo Jaramo, Environ sekä mun kotialbumi)

Joululahjavinkki ihonhoidon ystäville sekä ale!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *