Pienet missijoulut😍

Tunnen olevani etuoikeutettu kun sain koko kesÀn viettÀÀ niin mielettömÀn Miss EW- porukan kanssa ja sain elÀmÀÀni upean missiperheen. MeillÀ oli todella ikimuistoinen missikesÀ ja halusin saada taas porukan koolle pikkujoulujen merkeissÀ.

Kokoonnuimme Tampereen uudessa todella viihtyisĂ€ssĂ€ Salsallada ravintolassa, jota todella voimme suositella kaikille! Ruoka oli aivan mielettömĂ€n hyvÀÀ ja palvelu aivan erinomaista. Hyvinvointivalmentajamme (Coaching LAB) Marin sanoin ”MikĂ€ upea makujen sinfonia!” Vahva suositus tĂ€lle!!👌

Salsalladasta herkkujen ÀÀreltÀ suuntasimmekin KoiramÀen Jouluun, joka on minun sekÀ lasteni suosikki paikka nÀin joulun alla! Jos joulumieli on kadoksissa, KoiramÀestÀ sen taatusti löytÀÀ! KesÀn kiertueella missit pÀÀsivÀt SÀrkÀnniemeen hurvittelemaan, mutta tiukan aikataulun vuoksi KoiramÀki jÀi kesÀllÀ nÀkemÀttÀ. Nyt palasimme SÀrkÀnniemeen ja jatkoimme siitÀ mihin viimeksi jÀimme:)

KoiramĂ€ki oli jĂ€lleen huikea! Missit pÀÀsivĂ€t ihailemaan mm. lampaita, aaseja, possuja, poroja. He pÀÀsivĂ€t huovuttamaan itselleen jouluenkelit, grillaamaan vaahtokarkkeja, koristelemaan joulupipareita sekĂ€ tapaamaan joulupukin! Suosittelen KoiramĂ€en joulua kaiken ikĂ€isille, siellĂ€ viihtyy lapset ja aikuiset. Vain lumi puuttui, toivotaan ettĂ€ saamme sitĂ€ vielĂ€ jouluksi🙂

KoiramÀestÀ suuntasimme Sastamalaan Pirasen Luomutilalle, johon kesÀllÀ lasteni kanssa tutustuimme ja ihastuimme! Mökkiin oli kesÀn jÀlkeen saapunut joulu. Oli jouluvalot, joulukuusi sekÀ joulukoristeet. Kaunis joulutunnelma oli vastassamme. Vaihdoimme villasukat jalkaan, lÀmmitimme saunan sekÀ paljun. Syötiin, kilisteltiin kuohuvaa ja iloinen puheensorina ja nauru tÀyttivÀt nopeasti mökin.

Seuraavana aamuna herÀsimme kaikessa rauhassa ja nautimme kiireettömÀn aamiaisen. Upea jÀrvimaisema kruunasi kauniin aamiaistunnelman. Jos etsit isommalle (tai miksei toki pienemmÀllekin) porukalle kaunista, viihtyisÀÀ ja rauhallista majoitus- tai juhlapaikkaa, suosittelen Pirasen luomutilaa. KesÀllÀ pihapiirin aitauksissa nÀkee myös lampaita ja talvella palju ja aito savusauna kruunaa lomatunnelman. (Tutustu lisÀÀ Pirasenluomutila.com)

Miss EW virallinen kuvaajamme Sanna (Mainosstudio Sanna H.) kuvasi hallitsevan Miss EW 2018 Jenna Topparin vielÀ upeissa joulutunnelmissa takkatulen ÀÀrellÀ.

Ennen kotiinpaluuta kĂ€vimme tutustumassa vielĂ€ TyrvÀÀn PyhĂ€n Olavin Kirkkoon, joka nĂ€kyy kauniisti mökin ikkunasta. Tunnelmalliset pari pĂ€ivÀÀ takana, kiitos kaikille mukana olleille. Ihanat missilapset olivat hankkineet minulle aivan upean korun, jossa enkelinsiivet muodostavat sydĂ€men. En voi kun jĂ€lleen todeta, ettĂ€ olen etuoikeutettu nĂ€istĂ€ missilapsistani❀

LisÀÀ kuvia pikkujouluistamme tulossa Miss EW Facebook sivuille! Kuvat Mainosstudio Sanna H. Pirasen luomutilan Facebook sekÀ mun oma kotialbumi.

Pienet missijoulut😍

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *