20€ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Cashmiolle.
  2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Yökylässä Miss Eloweena

Sain eilen todella kauniin ja mieluisan vieraan kun suojattini Miss Eloweena 2018 Jenna Toppari tuli piipahtamaan Tampereella luonani❤ Jennalla oli tarkkaan aikataulutettu kolme vuorokautta, koulutuksia, kuvauksia ja mallipalavereja, mutta ehdimme onneksi viettää aikaa myös yhdessä ja yhdistämään työn ja huvin. Jennan kanssa aika kuluu kuin siivillä ja juteltavaa riittää!

Koska aikataulu oli tiukka, en ehtinyt kuin päästä vasta alkuun Tampere esittelyssä, mutta onneksi Jenna saapuu Torniosta taas muutaman viikon päästä takaisin, jolloin Tampere esittely saa jatkoa! Tänään ehdin esitellä Jennalle ihanan tunnelmallisen Tallipihan ja Tallipihan upeita käsityöläisten puoteja. Ihailimme yhdessä kaikkea sitä ihanaa entisajan tunnelmaa ja Jenna hurmasi Tallipihalla myös mallina kun Seppo Lahtinen Photography otti Jennasta uudet upeat mallikuvat. Ohikulkijat jäivät ihastelemaan Jennan kuvauksia eikä ihme, Jenna on todella valloittava näky! Ehdimme käydä myös sushilounaalla sekä uudessa kauppakeskus Ratinassa hyvin nopealla shoppailukierroksella ja kippistämässä vihersmoothieilla😍

Ensi kerralla esittelen missilleni mm. Amurin Työläiskorttelimuseon sekä Näsilinnan Milavida joulunäyttelyn. Jenna on todellakin aito Suomineito ja arvostaa suuresti kaikkea entisajan tunnelmaa. Myös historia kiinnostaa häntä, joten en malta odottaa, että ensi kerralla voimme ilman kiirettä vaan uppoutua ihanaan entisajan tunnelmaan.

Olen niin ylpeä Jennasta. Hän kantaa missikruunuaan todella kunnialla ja on ilo seurata mitä kaikkea ihanaa missivuosi on hänelle jo lyhyessä ajassa poikinut❤ Valloittavan Jennan kuulumisia on voinut seurata parin päivän ajan myös Miss EW insta storyssa ja kannattaa ottaa seurantaan myös Jennan oma profiili!

Lähtiessään Jenna antoi vielä missiemolle lahjan. Mun missi on kyllä kultaa ja tiikeriemolla on nyt jo ikävä❤❤

 

 

 

Yökylässä Miss Eloweena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>
Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>