Big Brother ilmaisveto
+ 10 ILMAISKIERROSTA
STARBURSTIIN

  1. Avaa pelitili Betssonille.
  2. Talleta vähintään 10€-100€ ja tuplaa talletuksesi.
  3. Saat heti 10€ ilmaisvedon BB Suomi -kohteisiin.
K18. Pelaa vastuullisesti. www.peluuri.fi

Otatko haasteen vastaan?


Jokainen tuntee varmasti sen ihmistyypin, jolla ei ole kovinkaan paljoa hyvää sanottavaa. Aina ensimmäisenä asioista etsitään ne huonot puolet, asiat jotka voi mennä pieleen ja  kanssaihmisistä heidän virheet. Kuka on pukeutunut väärin, tehnyt elämässään vääriä valintoja tai on muuten vaan ärsyttävä. Lähipiiri haukutaan aina uudestaan ja uudestaan ja tuntemattomia arvostellaan jatkuvasti ja mistään tai kenestäkään ei löydetä ensimmäisenä ainakaan mitään hyvää sanottavaa!

Mä olen niin allerginen tällaiselle ihmistyypille! Olen todella energiaherkkä ihminen ja imen magneetin tavoin ihmisten energioita ja tunnetiloja ja tällaiset ihmistyypit on täynnä energiaa, jota haluan kaikin tavoin välttää.

Aina se ei ole kuitenkaan mahdollista, sillä tällaisia ihmistyyppejä tapaa arjessa väkisin. Yleensä tällaiset negatiiviset ihmiset eivät edes itse huomaa käytöstään. He ovat jo niin syvällä omassa negatiivisuudessaan, etteivät he itse edes huomaa olevansa negatiivisia. Kun he avaavat suunsa, sieltä harvoin tulee mitään positiivista ja heille se on täysin normaalia. Tällaiset ihmistyypit suorastaan myrkyttävät ympäristönsä.

Haluaisin jokaisen lukijan nyt hetken miettivän, millaista energiaa juuri Sinä välität ympärillesi? Ajatteletko asiat aina positiivisen ja hyvän kautta? Vai oletko juuri Sinä ensimmäisenä etsimässä asioista ne huonot puolet ja toisista ihmisistä (lähipiiristä tai tuntemattomista) ne virheet, puutteet ja heikkoudet?

Jos tunsit piston sydämessäsi, on aika alkaa parantamaan tuota käyttäytymismallia. Mieli on kuin lihas, sitä treenaamalla se vahvistuu!

-Opettele katsomaan asioita eri tavalla. Kun aamulla heräät, mieti mistä asioista olet juuri sinä aamuna kiitollinen.

-Nauti heti herättyäsi aamiaisesta joka ravitsee kehoasi.

-Muista tärkeä liikunta, se lisää hyvänolontunnetta kehossasi!!

-Päätä onnistua kaikessa mitä teet ja muista, että mikään ei ole mahdotonta!

-Kun tapaat uusia ihmisiä, näe heissä kaikissa jotakin hyvää ja opettele sanomaan kauniita asioita myös ääneen! Itse saatan useastikin sanoa täysin tuntemattomille nättejä asioista, kuten kehua heidän asuaan, kampaustaan tai asiakaspalvelua, sillä tuomalla hyvää ihmisille se hyvä ympärillä vain kasvaa.

-Vältä ihmisiä joista sinulla ei ole hyvää sanottavaa ja joista et saa hyvää energiaa.

-Iltaisin ennen nukkumaanmenoa mieti mitä kaikkea hyvää päivän aikana tapahtui ja mistä asioista olet elämässäsi kiitollinen.

-Opettele etsimään huonoimmistakin asioista hyvää. Ja kääntämään vastoinkäymiset voitoksesi.

Jos palat halusta arvostella muita, muista, että se kertoo enemmän sinusta itsestäsi kuin siitä toisesta. Miksi voit niin huonosti että tunnet tarvetta arvosteluun tai negatiivisuuteen? Mitä asioita voit itsessäsi parantaa jotta voisit paremmin? Jos et keksi tilanteesta tai ihmisestä mitään hyvää sanottavaa, ole mielummin hiljaa.

Haastan kaikki olemaan kuukauden puhumatta kenestäkään toisesta pahaa ja keskittymään toisissa hyviin puoliin ja sanomaan niitä jopa ääneen ja lupaan, että kuukauden päästä huomaat muutoksen itsessäsi etkä enää halua palata tuohon negatiivisuuteen! Toivotan kaikille tulevaan viikkoon runsaasti positiivisuutta, iloista mieltä ja kiitollisuutta!💓

(Kuvat Kimmo Jaramo)

Otatko haasteen vastaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *