Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Vuosia nuoremmaksi:D

Tänään oli onneksi taas aika Tampereen Kauneusateljéehen kasvohoitoon, sillä mun iho oli kertakaikkiaan nyt jotenkin niin hoidon tarpeessa!! Kiire, stressi, univelat ja väsymys näkyy aina ensimmäisenä iholla ja kun matkalla hoitoon kurkkasin auton peiliin, väsymys oikein huusi kasvoilta ja mietin jo mahtaako tähän edes auttaa mikään!:’D

Aina yhtä ihana vastaanotto Tampereen Kauneusateljéssa ja ihana Krista (jota kutsun ihotaikuriksi!) osaa todellakin joka kerta vastata ihon sen hetkisiin tarpeisiin, kuten taas tänäänkin! Krista laittoi mut hoitopenkkiin ja aloitettiin tutulla ihon puhdistuksella ja mikroneulauksella (näistä en enää luovu!!). Sitten Krista suosittelikin mulle täyttöliftausta, jota en ollut aiemmin testannut, joka on siis maailman kehittynein tapa nuorentaa ihoa!! Täyttöliftaus parantaa ihon kuntoa, palauttaa ihon kosteutta, lisää ihon joustavuutta ja rakennetta ja kiinteyttää, eli NUORENTAA!! Olin heti niin valmis kokeilemaan! Krista tarjosi myös puudutusta, mutta päätettiin kuitenkin mennä ilman ja hyvä niin, sillä täyttöliftaus ei tuntunut ollenkaan pahalta. Pieni imukuppimainen nipistys vain kun tehoaine menee iholla 3millin syvyyteen, mutta ei voi sanoa, että hoito sattuisi ollenkaan.

Täyttäliftauksen jälkeen laitettiin vielä ihana Environ-vitamiini naamio rauhoittamaan ihoa. Hoidon jälkeen kasvot taas suorastaan hehkuivat ja kun kurkkasin peilistä, alkaneet rypyt oli poissa nyt jo ensimmäisen hoidon jälkeen! Ainoastaan pientä punoitusta iholla, mutta illalla olin jo normaalisti vetämässä Cycling-tuntia Elixialla. Kuvat otettu suoraan hoidon jälkeen (ei meikkiä eikä filtteriä).

Vuosi sitten jäin ihan koukkuun mikroneulaukseen ja samalla vaihdoin kaikki kotihoitotuotteeni superlaadukkaaseen Environ-tuotesarjaan, sillä huomasin näiden yhteisvaikutuksen tekevän iholleni ihmeitä. Nyt löysin vielä tämän; täyttöliftauksen! Että voi olla nainen onnellinen!!

Jos peilistä katsoo väsynyt iho ja säkin kaipaat ihotaikuria niin varaa ihmeessä Kristalle aika! Osoitteesta www.tampereenkauneusatelje.fi löydät hoidot, hinnastot ja joka kuukausi vaihtuvat tarjoukset. Krista osaa kyllä heti katsoa mitä just sun iho vaatii! Täyttöliftauksesta kiinnostuneille tiedoksi, että sen voi tehdä koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja voin todellakin suositella tätä!!K

Vuosia nuoremmaksi:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *