Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Vastauksia lukijoiden kysymyksiin osa1.


Tän postauksen lupasin tehdä jo ajat sitten, mutta tässä se vihdoin tulee! Vastaan teidän kysymyksiinne pitkin syksyä useammassa postauksessa, tässä ensimmäinen osa, olkaa hyvät:)

1. Montako kertaa olet kisannut bikini fitness kisoissa ja aiotko vielä kisata? -Olen kisannut nyt kahdeksan kertaa ja v.2017 voitin Italiassa EM-kultaa, tänä keväänä GP-kisoissa kultaa ja pronssia ja valmentajan kanssa ollaan tehty jo ensi vuodelle kisasuunnitelmia. Eli aion jatkaa kisailuja.

2. Lempiruokasi? -Kanacaesar salaatti ja sushi.

3. Taito, jota sinusta ei tiedetä? -Maalaan tauluja ja osaan puhua kansainvälistä VetVet-salakieltä!:D Puhumme edelleen yhden parhaista ystävistäni kanssa ko. salakieltä, se on tosi kätevää silloin kun ei haluta, että kaikki ympärillämme kuulee mitä puhumme:D

4. Keiden kaikkien ulkolaisten artistien taustatanssijana olet työskennellyt? -Culture Beat, Living Joy, Snap, Mr.President, La Bouche, Paradisio, Dr.Alban, David Hasselhoff. Yritin muistaa kaikki, mutta joku saattoi jäädä välistä🤔

5. Seurusteletko? -En halua puhua parisuhdeasioistani julkisesti.

6. Nukutko alasti? -En nuku alasti, nukun yleensä hotpantseilla ja kevyellä topilla.

7. Miten pukeudut kotona? -Rennosti!! Rakastan verkkareita ja villasukkia:)

8. Miten sinusta tuli malli ja missiemo? -Malli minusta tuli vähän vahingossa kun mut bongattiin mainoksiin ensin laivalta ja myöhemmin mut bongattiin mainoksista. Kerran entinen Miss Suomi Tiina Vierto bongasi mut kahvilasta ja halusi minut hänelle edustustehtäviin töihin. Pikkuhiljaa siitä sitten ala tulikin tutuksi ja olin mukana eri kauneuskilpailujen taustalla. Pian minua pyydettiin eri tuotantoihin mukaan ja nykyään on hyvin luonnollista toimia sitä kautta itse missiemona ja kauneuskilpailujen tuottajana. Mallintyöt aloitin itse 14-vuotiaana.

9. Miesihanteesi? -Miehessä pitää olla karismaa, se on se mikä mut ensimmäisenä sytyttää. Olen itse hyvin perinteinen nainen ja vähän vanhanaikainenkin, joten haluan, että mies osaa hoitaa miesten työt. Miehen tulee olla itsevarma ja koska itse olen tosi vahva luonne, miehen tulee olla mua vahvempi, jotta pärjää mun kans. Mies on kuitenkin se, joka sitten loppuviimeksi määrää kaapin paikan.

10. Mitä pelkäät? -Pelkään lasteni ja läheisten puolesta joskus liikaakin. Haluaisin, että mikään ei ikinä satuttaisi heitä. Pelkään myös hämähäkkejä ja pimeää.

11. Mistä haaveilet? -Haaveilen siitä, että läheisteni kanssa saisimme olla terveenä ja elää onnellisen elämän. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän materia tuo onnea ja osaa arvostaa niitä oikeasti tärkeitä asioita elämässä. Nautin aina vain enemmän elämyksistä ja vähemmän materiasta.

12. Missä treenaat? -Ohjaan ryhmäliikuntaa Tampereella Elixia Onkiniemessä ja siellä myös treenaan.

13. Kuinka pitkä olet? -162cm.

14. Miten rentoudut? -Urheilemalla, ulkoilemalla, lukemalla, virkkaamalla, maalaamalla, perheen ja ystävien kanssa tai hyvän ruoan ja viinin kanssa.

15. Huonot puolesi? -Olen siivousaddikti. En voi sietää sotkua ja tulen kiukkuiseksi jos ympärilläni on sotkua tai paljon ylimääräistä tavaraa. Olen myös tempperamenttinen ja itsepäinen, mikä on varmasti välillä minussa haastavaa.

16. Mikä on miehessä seksikästä? -Se kun mies tekee jotain miehekästä, jota itse en osaa.

(Kuva: Veli-Veikko Elomaa)

 

Vastauksia lukijoiden kysymyksiin osa1.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!