Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Kadotettu minä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ennen sanat spontaani, seikkailija ja heittäytyjä kuvasivat minua parhaiten. Tein aina ensin ja mietin vasta sitten. Tosin varmasti montaakin asiaa olisi matkani varrella ollut syytä etukäteen hieman miettiäkin😅, mutta siitä olen ylpeä, että olen hitto vie ainakin osannut nauttia elämästäni!

MUTTA..! Nykyään mietin viikkokausia jo pelkästään uusien sisustustyynyjen värien vaihtoa. Niissäkin kuitenkin lopulta päädyn tuttuun ja turvalliseen valkoiseen, tai jos oikein hurjaksi heittäydyn, päädyn beigeen.

Missä vaiheessa kadotin oman tavaramerkkini; seikkailunhalun, sponttaaniuden, uteliaisuuden? Missä vaiheessa ennakkoluulottomuuden tilalle tuli ne kaikki ennakkoluulot mihin päätänkin ryhtyä?  Missä vaiheessa aloin punnita kaikki asiat jok’ikiseltä eri kantilta? Miksi ennen mietin mitkä kaikki voikaan onnistua ja nykyään mietin mitkä kaikki voikaan mennä pieleen? Miksi nykyään murehdin asioista etukäteen, silloinhan niistä joutuu pahimmassa tapauksessa murehtimaan kahteen kertaan! Ja mikä tärkeintä, missä vaiheessa unohdin kuunnella sydäntä enemmän kuin järkeä??

Hälytyskelloni ovat alkaneet onneksi vihdoin soida. Aion nujertaa tuon pessimistin, joka on täysin huomaamattani ja vaivihkaa tässä vuosien saatossa minuun istutettu. Ja aion kaivaa sen spontaanin seikkailijan itsessäni taas esiin! Haluan opetella vaimentamaan tuon järjen äänen, joka punnitsee ja miettii asioita niin kauan, että ne jää lopulta valtavassa pelossa tekemättä. Haluan opetella kuuntelemaan taas sydäntäni ja haluan hypätä ennakkoluulottomasti uusiin seikkailuihin.  Haluan elää taas joka päivä kuin se olisi viimeinen (tai ainakin toiseksi viimeinen),  sillä koskaan et ihan oikeasti tiedä milloin se viimeinen päiväsi täällä on. Kadutko silloin tekemiäsi asioita? Tuskin. Mutta taatusti kadut tekemättömiä asioita.

Elämä on seikkailu ja elämä on nyt! Nautitaan siitä, eletään hetkessä ja muistetaan kuunnellaan aina ensin sydäntämme❤

Jostain se suuri seikkailu on aloitettava ja spontaanius herätettävä taas henkiin, joten ehkä suuntaan sisustustyyny ostoksille jo heti huomenna..😆

(Kuva Mikael Häggblom)

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kadotettu minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!