Missiemo pakahtuu ylpeydestä❤️

Miss EW kisa ei ole minulle vain pelkkä kauneuskisa jota tuotan, vaan tämä on minulle paljon paljon enemmän. Olin miettinyt tällaista kisaa jo vuosia, mihin saan yhdistää itselleni tärkeät asiat. Tuoda entisajan missikisan tunnelmaa takaisin tähän päivään. Yhdistää kilpailussa missikisan, Suomen upeaa historiaa sekä Suomen upeaa luontoa. Olen saanut toteuttaa kisaa juuri niin kuin pitkään sen olin halunnutkin. Ja teen tätä suurella rakkaudella!!❤

Aloitin itse mallin työt jo 15-vuotiaana ja siitä lähtien olen nähnyt alaa hyvin läheltä. Olen keikkaillut jo toistakymmentä vuotta ympäri Suomea tanssiryhmien, sekä lukuisien ysäri artistien kanssa ja viime vuosina kiertänyt Dr.Albanin kanssa ympäri Eurooppaa. Olen nähnyt keikkaillessani yhtä ja toista, niin hyvässä kuin pahassa ja siksi minulle on esiintyjänä itsestäänselvää, että minun missikisassani tytöillä pitää olla hyvä olla! Haluan kokoajan kehittää kisaa ja haluan, että Miss EW kilpailusta jää finalisteille hyvät ja lämpimät muistot. Haluan suojella tyttöjä kaikelta. Välillä olen jopa ehkä liikaakin ottanut äidin roolin, sillä välillä unohdan heidän olevan täysi-ikäisiä ja missien lähdettyä kiertueelta, haluan heiltä kaikilta illan päätteeksi vielä viestin, että ovat turvallisesti perillä ja minne he menevätkin, haluan ehdottomasti, että heitä kohdellaan hyvin.

Tänään tämä tiikeriemo oli (jälleen kerran) pakahtua ylpeydestä kun luin palautetta missiviikonlopulta. Tiina Jakobssonin luvalla sain julkaista hänen postauksensa myös täällä blogissani. Tiina vastasi Pirkanhovissa Hovikarnevaalien huikeasta tapahtumasta ja Tiina pääsikin päivän aikana tutustumaan tähän upeaan finaalikymmenikköön.


Tällainen palaute lämmittää sydäntä ja mieltä, ja mikä upeinta, vastaavia palautteita on tullut pitkin missikauttamme. Miss EW finalistit saavat jatkuvasti palautetta sekä ulkoisesta kauneudestaan, että sisäisestä kauneudestaan ja silloin ollaan asian ytimessä. Minulle on äärettömän tärkeää, että kilpailussani olevat tytöt ovat ulkoisen kauneuden lisäksi oikeasti aitoja ja hyväsydämisiä neitoja. Tämän kymmenikön hyvyys on kokoajan läsnä ja näkyy kiertueella yhteen hiileen puhaltamisena, avuliaisuutena ja kiitollisuutena. Tytöt ovat iloisia ja hyvän tuulisia pitkien ja rankkojenkin kiertuepäivien jälkeen ja heistä on tullut toisilleen tärkeitä missisiskoja! He ovat toiset ihmiset huomioon ottavia ja tiedän, että jokainen heistä on loistava esimerkki etenkin nuorille tytöille!

Ei voi kuin kiitollisena todeta, että minulla on mieletön missiperhe! Ja tytöilleni haluan sanoa, älkää koskaan ikinä muuttuuko vaan olkaa aina aitoja omia itsejänne, juuri kuten nyt❤


Miss EW 2018-finaali käydään 28.7 Nakkilassa Villilän Kartanossa. Musiikista finaalissa vastaa Mikael Konttinen. Kuvat Mainosstudio Sanna H sekä missien kotialbumi ja instagram.

Missiemo pakahtuu ylpeydestä❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *