Missit Särkänniemessä ja yllätys tapaaminen

Päivä Pirkanhovissa ei suinkaan loppunut siihen, vaan huikea missipäivä sai vielä jatkoa! Suuntasimme Eloweena missien kanssa Pirkanhovista Särkänniemeen, joka on kesäisin mun ja lasteni suosikkipaikka täällä meidän kotikaupungissa Tampereella.

Särkänniemessä tyttöjä odotti yllätys.. Kun oltiin syöty hattarat, missien yllätykseksi heitä tuli moikkaamaan Jonne Aaron ja hänellä oli koko porukalle upeat lahjatkin mukana! Olen tuntenut Jonnen jo lähes 20vuotta ja siinä on yksi hienoimmista artisteista ja ihmisistä ketä tiedän. Missit olivat kovin otettuja tästä yllätys tapaamisesta. Jonneltahan muuten ilmestyi juuri uutta musiikkia, oletteko jo käyneet kuuntelemassa ”Kun jätät minua”, taas yksi upea biisi häneltä lisää! Kannattaa ehdottomasti käydä kuuntelemassa jos se on mennyt ohi!

Yllätys tapaamisen jälkeen missit kävivät laitteissa hurvittelemassa ja rohkeimmat uskaltautuivat hurjimpiinkin laitteisiin! Missisiskot nauttivat päivästä ja yhdessäolosta ja käänsivät katseita Särkänniemessä.

Missiemo oli kuumeesta huolimatta niin kiitollinen tästä mielettömästä päivästä tän upean porukan kanssa! Niin kiitollinen näistä kaikista ihmisistä ettei sanat edes riitä<3

Kiitos vielä kerran Jonne Aaron ja kiitos Särkänniemi ikimuistoisesta missipäivästä<3

Kuvat Mainosstudio Sanna H ja missien kotialbumi

Missit Särkänniemessä ja yllätys tapaaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *