Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Varikkotyttö 2018 käynnistyy!

Taas on käynnissä varsinainen missikesä, sillä 28.7 käydään Villilän Kartanossa jännittävä Eloweena finaali, kun  kruunataan Miss EW 2018!! Olethan varannut illan vapaaksi ja tulet nauttimaan naiskauneudesta, mahtavasta musiikista sekä Villilän Kartanon upeasta tunnelmasta!

Finaalista kahden viikon kuluttua 10-11.8 olen Kankaanpäässä Vauhdin Festivaaleilla, jossa käydään jälleen Varikkotyttö 2018-kisa! Molemmat kisat käydään jo toistamiseen ja on ilo tuottaa kahta toisistaan hyvin erilaista, mutta itselleni hyvin rakkaita kisoja. Miss EW kisa on itseni luoma täysin uudenlainen, mutta erittäin toivottu kauneuskilpailu Suomeen ja Varikkotyttö puolestaan on kisa, jonka aiheen ympärillä olen työskennellyt koko aikuisiän. Minut on nähty vuosia niin varikkotyttönä kuin auto kuvien, auto tapahtumien ja auto kalentereiden mainosmallina sekä -kasvona.

Varikkotyttö kisassa etsitään näyttävää kasvoa edustamaan erilaisiin autotapahtumiin. Ilmianna pikimmiten itsesi tai jos tiedät näyttävän Varikkotytön! Luvassa mahtava kisaviikonloppu Kankaanpään Vauhdin Festivaaleilla tuolloin 10-11.8 ja Voittajalle luvassa mm. kahden hengen ulkomaanmatka!!

Tämä missiemo on innoissaan kun kesä on yhtä misseilyä!

Ota instagramissa seurantaan molemmat kisat @missew sekä @varikkotyttö ja pysyt menossa mukana!!

Kuvat Henkka Sahlström

Varikkotyttö 2018 käynnistyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>
Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>