Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Miss EW 2018-Kiertue: Päivä3.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kiertueen kolmantena päivänä kello soi taas aikaisin ja hyppäsimme jälleen missibussiin. Hyvän aamiaisen ääressä päivä lähti taas hyvin käyntiin ja pian suuntasimmekin Turun Linnaan. Siellä meillä vierähti useampi tunti, kun tutustuimme Turun Linnan mielenkiintoiseen historiaan. Osa misseistä oli Turun Linnassa ensimmäistä kertaa ja kokemus oli upea. Edellisen päivän vierailu Haukan Tilalla ja sen historia ja tämän päivän vierailu sekä tarinat Turun Linnasta sai meissä kaikissa aikaan suurta kunnioitusta ja arvostusta sitä elettyä elämää ja historiaa kohtaan. Asiat on todella paljon muuttuneet ja mielestäni jokaisen olisi syytä välillä todella pysähtyä ja muistaa, kuinka rankkoja aikoja täällä ihan oikeasti on eletty. Ihmisten tulisi ylipäänsä kunnioittaa ja arvostaa enemmän vanhoja rakennuksia, esineitä ja ylipäänsä Suomen historiaa. On hyvin sääli kun tänä päivänä eletään maailmassa, missä kaikki vanha niin helposti tuhotaan ja rakennetaan uutta tilalle. Kaikki tuntuu tänä päivänä olevan korvattavissa, minkä vuoksi tämän päivän yhteiskunnassa ei tunneta sanaa kunnioitus ja arvostus.

Turun Linnassa kiertelyssä tuli nälkä ja ruokailun jälkeen jatkoimmekin matkaamme lähtöpisteeseen Nakkilaan. Miss EW 2018-Määränpäänä Villilä! Missiemo oli bussissa kuskin lisäksi ainoa joka pysyi hereillä, misseily on rankkaa:D

Villilän Kartanolla on kuvattu myös paljon tunnettuja Suomalaisia elokuvia, ja missit pääsivätkin tutustumaan studioon, jossa elokuvia kuvataan.

Ennen illallista ihastuttava Miss Plus Size 2018 sekä Suomen ihanimman hääpukuliike Niinattaren perustaja Niina Kuhta piti misseille missiluennon, josta missit saivat varmasti paljon hyödyllisiä oppeja missimatkalleen. Keskustelu jatkui vielä luennon jälkeen ja päälimmäisenä yhteenvetona keskustelusta jäi varmasti jokaisen mieleen olla oma itsensä ja muistaa se elämässä aina. Tää porukka vaan on niin timanttia!!

Kuvat Mainosstudio Sanna H ja missien kotialbumi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Miss EW 2018-Kiertue: Päivä3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!