Miss EW 2018-Kiertue: Päivä3.

Kiertueen kolmantena päivänä kello soi taas aikaisin ja hyppäsimme jälleen missibussiin. Hyvän aamiaisen ääressä päivä lähti taas hyvin käyntiin ja pian suuntasimmekin Turun Linnaan. Siellä meillä vierähti useampi tunti, kun tutustuimme Turun Linnan mielenkiintoiseen historiaan. Osa misseistä oli Turun Linnassa ensimmäistä kertaa ja kokemus oli upea. Edellisen päivän vierailu Haukan Tilalla ja sen historia ja tämän päivän vierailu sekä tarinat Turun Linnasta sai meissä kaikissa aikaan suurta kunnioitusta ja arvostusta sitä elettyä elämää ja historiaa kohtaan. Asiat on todella paljon muuttuneet ja mielestäni jokaisen olisi syytä välillä todella pysähtyä ja muistaa, kuinka rankkoja aikoja täällä ihan oikeasti on eletty. Ihmisten tulisi ylipäänsä kunnioittaa ja arvostaa enemmän vanhoja rakennuksia, esineitä ja ylipäänsä Suomen historiaa. On hyvin sääli kun tänä päivänä eletään maailmassa, missä kaikki vanha niin helposti tuhotaan ja rakennetaan uutta tilalle. Kaikki tuntuu tänä päivänä olevan korvattavissa, minkä vuoksi tämän päivän yhteiskunnassa ei tunneta sanaa kunnioitus ja arvostus.

Turun Linnassa kiertelyssä tuli nälkä ja ruokailun jälkeen jatkoimmekin matkaamme lähtöpisteeseen Nakkilaan. Miss EW 2018-Määränpäänä Villilä! Missiemo oli bussissa kuskin lisäksi ainoa joka pysyi hereillä, misseily on rankkaa:D

Villilän Kartanolla on kuvattu myös paljon tunnettuja Suomalaisia elokuvia, ja missit pääsivätkin tutustumaan studioon, jossa elokuvia kuvataan.

Ennen illallista ihastuttava Miss Plus Size 2018 sekä Suomen ihanimman hääpukuliike Niinattaren perustaja Niina Kuhta piti misseille missiluennon, josta missit saivat varmasti paljon hyödyllisiä oppeja missimatkalleen. Keskustelu jatkui vielä luennon jälkeen ja päälimmäisenä yhteenvetona keskustelusta jäi varmasti jokaisen mieleen olla oma itsensä ja muistaa se elämässä aina. Tää porukka vaan on niin timanttia!!

Kuvat Mainosstudio Sanna H ja missien kotialbumi.

Miss EW 2018-Kiertue: Päivä3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *