Miss EW 2018-kiertue: Päivä 2.

Aamulla suuntasimme Wanhan Salakuljettajan rantaan ja hyppäsimme lossin kyytiin. Missit pääsivät tutustumaan ohjaamoon ja nautimme upeista saaristolais maisemista.

Perillä missien leuat loksahtivat auki kun satamassa heitä odotti traktori, jonka perässä oli heinäpaaleilla täytetty peräkärry. Missibussi vaihtui traktorikyytiin!

Traktori vei missit Haukan Tilalle, joka on aivan uskomattoman upea neljätoista sukupolvea vanha tila. Tilan isäntäväki otti meidät avosylin vastaan ja tarjosivat tilallaan aivan upean brunssin. Sen jälkeen meille esiteltiin tätä uskomattoman upeaa tilaa, tilan museoita ja kerrottiin paikan mielettömästä historiasta! Tarinoita ja tutkittavaa olisi ollut varmasti viikko kausiksi, mutta pian piti alkaa valmistautua missien uimapukukuvauksiin. Puitteet ja sää kuvauksille oli täydelliset!! Lähiaikoina pääsemme ihailemaan kuvia myös mediasta, joten pitäkäähän silmät auki;D Alla kuvia tästä upeasta Haukan Tilasta. Tunnelma paikan päällä oli aivan mieletön; eletyn elämän ja paikan historian saattoi todella aistia.

Kuvausten jälkeen missit (ja myös missiemo:) pääsi vesijetteilemään. Aurinkoinen sää, upea saaristolaismaisema ja mieletön porukka tarjosivat upeat puitteet tähänkin. Osa tytöistä pääsi ensimmäistä kertaa vesijetin kyytiin ja rohkeimmat kokeilivat ajaa itse!

Päivä Haukan tilalla päättyi Mari Sarajärven/Coaching LAB luentoon positiivisuudesta sekä kiitollisuudesta. Mari on aivan mielettömän inspiroiva luennoitsija ja hänen luentojaan on ilo kuunnella. Marin voi tilata luennoimaan esimerkiksi työpaikalle lisäämään työhyvinvointia (coachinglab.fi). Halusin järjestää misseille luennon ko. aiheesta, sillä positiivisuutta ja kiitollisuutta ei elämässä voi tarpeeksi korostaa. Yksi valintakriteereistä tulee olemaan myös positiivisuus, sillä sitä pitää mississä ehdottomasti olla!

 

Luennon ja makkaranpaiston jälkeen traktorikyyti jo odottikin meitä ja vei tytöt takaisin satamaan, josta lossi vei tytöt takaisin Teersaloon Wanhaan Salakuljettajaan. Tätä paikkaa todella tulee ikävä!

Ilta jatkui vielä hyvän ruoan, veneilyn, vesijetteilyn sekä saunomisen parissa täydellisen  auringonlaskun alla.

Kuvat Mainosstudio Sanna H sekä missien kotialbumi. Tyttöjen luonnolliset lookit Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen.

Kiitos Glitter, Lumene, Eleven Australia, Tunika.fi, Matka Hyrkäs, Wanha Salakuljettaja, Haukan Tila.

Miss EW 2018-kiertue: Päivä 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *