Miss EW 2018-Kierue: Päivä 4.

Kiertueen neljäntenä päivänä kello soi taas aikaisin ja luvassa oli misseille todellinen prinsessapäivä!! Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen alkoivat loihtimaan Villilän Kartanolla misseille päivän kuvauslookkia ja missit puettiin Niinattaren upeisiin luomuksiin; luvassa oli hääpuku kuvaukset. Täytyy tässä kohtaa todeta, että mulla on ympärillä kyllä ihan paras tiimi!! Eiköhän making of-kuvat puhu puolestaan:)


Kuvauspäivä venyi iltaan asti ja tässä kohtaa ikimuistoinen kiertue oli saatu päätökseen. Ennen kotiin paluuta vaihdoin vielä jokaisen kanssa ihanan juttutuokion ja totesin, että tämän ihanampaa porukkaa ei voi olla. Olen niin ylpeä missiemo!! Jokainen tyttö on todellakin ansainnut paikkansa tässä kisassa ja kaikki taidettiin tirauttaa liikutuksen kyyneleet, kun jouduimme sanomaan hetkeksi heipat toisillemme. Ikimuistoisen ihana kiertue tällä mielettömällä porukalla!!

Seuraavan kerran nämä upeat Miss EW 2018- finalistit voi nähdä 30.6 Tampereen Pirkanhovissa koko perheen tapahtumassa Hovi Karnevaalissa, joten tule ihmeessä Sinäkin paikan päälle koko perheen voimin moikkaamaan tätä upeaa porukkaa!! Ja 28.7 on sitten odotettu finaali kun Miss EW 2018 kruunataan Villilän Kartanossa. Tervetuloa nauttimaan aidosta naiskauneudesta, musiikista sekä Kartanon upeasta tunnelmasta!

Pian myös kiertueen kuvia voi seurata mediasta, joten pitäkäähän silmät auki;) Ota seurantaan myös Miss EW instagram sekä Facebook, niin pysyt menossamme mukana!!

Kuvat Mainosstudio Sanna H sekä missien kotialbumi.

KIITOS Villilän Kartano, Matka Hyrkäs/Janne Hyrkäs sekä Kari. Wanha Salakuljettaja, Haukan Tila, Mari Sarajärvi/Coaching LAB, Niina Kuhta/Niinatar, Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen, Lumene, Eleven Australia, Glitter, Tunika.fi. Kiitokset myös tilan hevosille, jotka oli selvästi syntyneet kameran eteen!:)

 

Miss EW 2018-Kierue: Päivä 4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *