Miss EW 2018-kiertue: Päivä1.

Huhhuh mikä mieletön viikko takana!! Miss EW 2018-Määränpäänä Villilä-kiertue starttasi viime lauantaina Villilän Kartanolta ja siitä alkoi ikimuistoinen missikiertue Turun Saaristoon aivan upeassa säässä ihan mielettömällä porukalla!!

Ensin suuntasimme Naantalin Teersaloon, jossa finalistit pääsivät heti esiintymään Wanhaan Salakuljettajaan. Tapahtumassa esiintyi Miss EW 2018-finalistien lisäksi myös useita eri artisteja ja tapahtuman aikana kruunattiin myös yleisön suosikki Miss Salakuljettaja, jonka voitti tyttö nro10. Krista Oksanen. Onnea vielä kerran Krista!!

Tapahtuman jälkeen tytöt nauttivat Wanhan Salakuljettajan keittiön herkuista ja pääsivät veneilemään upeassa aurinkoisessa säässä. Tytöt saivat heti faneja peräänsä ja missiemon piti huolehtia ettei innokkaimmat fanit innostu kaunottarista liikaa:D

Illalla pyörähdimme Saaristo Open-festivaaleilla, jossa missit käänsivät päitä ja keräsivät katseita. Missit viihtyivät Vip Loungessa ja nauttivat mm. Mikael Gabrielin musiikista. Festareilla olisi viihdytty pidempäänkin, mutta tiukka aikataulu ei antanut periksi jäädä pidemmäksi aikaa.

Missit yöpyivät Wanhan Salakuljettajan viihtyisissä mökeissä meren rannalla valmistautuen toiseen kiertuepäiväämme.

Kiertueen kuvat Mainosstudio Sanna H sekä missien kotialbumi.

Miss EW 2018-kiertue: Päivä1.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *