20€ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Cashmiolle.
  2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Mistä ohjelmista olen kieltäytynyt?

Tosi tv on tullut jäädäkseen. Itselläni on ehkä hieman erikoinen maku tv-ohjelmien(kin) suhteen. En ymmärrä tämän päivän suosikkisarjoja ollenkaan kuten esimerkkinä mainitakseni nyt vaikka Bachelor tai Temptation Island,  joissa molemmissa ruokitaan tämän nykypäivän parisuhdepelaamiskulttuuria. Itselläni on tällaisista ohjelmista erittäin tiukka mielipide enkä haluaisi lasteni katsovan tällaisia. Mielestäni tällaiset ohjelmat opettavat nuorille viestiä, että pelaaminen toisen tunteilla on Ok ja täysin hyväksyttävää ja jopa suotavaa.

Mikä myös ärsyttää on se, että moni tämän päivän ohjelma tuntuu olevan täynnä draamaa ja ihmettelenkin eikö ihmisillä riitä elämässä draamaa omasta takaa kun sitä halutaan katsoa tv:stä vielä päivän päätteeksi? Itselleni tv:n katsominen on harvinaista herkkua nykyään, sillä päivässä ei tällä hetkellä yksinkertaisesti riitä tunnit istua vielä Tv:n äärellä. Mutta jos aikaa siihen jää, haluan katsoa jotain hyvän mielen ohjelmaa missä juoni ei perustu siihen, että halutaan pettää tai loukata toisia, tai pelata toisten seläntakana. Haluan katsoa ohjelmia missä ollaan iloisia, onnellisia, rakastetaan, hymyillään ja voidaan hyvin. Ohjelmia mistä tulee hyvä mieli. Vanhat kotimaiset tv-sarjat kuten Metsolat, Ruusun  Aika, Puhtaat Valkeat Lakanat jne. ovat vielä tänäkin päivänä suosikkejani, joita olisi kiva seurata tv:stä edelleen. Olen myös varmasti siitä harvinainen, että katselen myös mustavalko Suomifilmejä.

Olen aikoinani myös itse ollut osana Suomalaista tosi tv:tä ja monissa tv-tuotannoissa mukana. On ollut mielenkiintoista sekä hyvin opettavaista nähdä sekin maailma niin läheltä. Viime vuosina olen kuitenkin kieltäytynyt hyvin monista tuotannoista kuten mm. Viidakon Tähtöset, Maatilan Prinsessa, Martina ja hengenpelastajat jotka eivät ole olleet ollenkaan minun makuuni olevia formaatteja. Viimeisin, josta kohteliaasti kieltäydyin oli Seksitohtorin kyydissä.

Jos lähtisin vielä johonkin tv-tuotantoon mukaan, se liittyisi varmasti työhöni tai vastaisi muuten tämän hetkisiä arvojani. Enää en lähde juttuihin mukaan hetken mielijohteesta tai seikkailunhalusta.

 

 

 

Mistä ohjelmista olen kieltäytynyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>
Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>