50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Hiukset on naisen kruunu

Vaikka väsymys painaa jo, on tällä viikolla treenit kulkenut hyvin, kiitos maanantain tankkauspäivän. Aamu alkoi taas  porrastreenillä ja kävin kaksi kertaa salilla. Sinne ne energiat sitten jäikin:D Tänään on tehnyt ihan hulluna mieli suklaata tai oikeastaan mitä vain makeaa ja olen mielessäni pyöritellyt eri vaihtoehtoja mitä herkkuja hankin tulevalle kisamatkalle mukaan. Mutta jännä juttu, kun kisojen jälkeen saa herkutella, ne herkut ei sitten maistukaan niin hyvälle mitä muistaa ja se on joka kerta hieman pettymys. Enää reilu pari viikkoa niin taas on yksi matka kisalavalle taputeltu! Teen lähiaikoina postauksen tästä kuluneesta dieetistä, sillä tämä on taas ollut ihan omanlaisensa matka.

Tänään päivän kruunasi odotettu hemmotteluhetki kun piipahdin mun luottokampaajani käsittelyssä Salon Serenossa. Mun ylistyssanat ei taas riitä kun pitäis kuvailla mun luottokampaajaani Lauraa.
Erittäin vahva suositus < 3

Multa kysytään usein onko mulla hiusten pidennykset tai tuuhennukset, mutta ihan omat hiukset on. Hoidan hiuksiani säännöllisesti Salon Serenossa ja kotona käytössäni on kampaamotuotteet. Laura osaa arvioida aina hiusteni tarpeet ja vastata niihin.

Haluan, että hiukseni voivat hyvin, sillä onhan se niin, että hiukset on naisen kruunu:)

Hiukset on naisen kruunu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *