Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Yllättävä tieto minusta;D

On eräs asia, jonka olen huomannut aiheuttavan toistuvasti ihmetystä. Missä ikinä liikunkin,  törmään usein hämmästyneisiin kommentteihin koskien pituuttani. Näytän ilmeisesti kuvissa hyvin pitkältä, sillä vähän väliä joku tuntematon pysäyttää minut vain mainitakseen, että luuli minun olevan paljon pidempi. Tätä tapahtuu siis todella paljon!

Kaupan kassalla, huoltoasemilla, kaduilla, ravintolassa ja tietysti keikoilla ihmiset tulevat usein juttelemaan mikä on tosi kiva, minusta on aina ihana tavata blogini lukijoita sekä seuraajiani❤ On ollut kuitenkin hauska huomata, kuinka useimmiten moni päätyy hämmästelemään juurikin sitä seikkaa, etten ole läheskään niin pitkä kuin he ovat aina luulleet. Viimeksi huoltoasemalla asioidessani jälleen joku nainen päivitteli kuinka pieni olen livenä. Myös useat kuvaajat ovat minut ensi kertaa nähdessään hämmästyneet kun en olekaan tämän pidempi.

Kuinka pitkä minä sitten olen? Kuvissa kuulemma näytän 170-180cm pituiselle. Olen 162cm. No, nyt senkin sitten tiedätte😀

Yllättävä tieto minusta;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!