Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Mitä mulle kuuluu?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Nyt kun ihmiset alkaa kysellä olenko vielä hengissä, päätin raapustaa nopeat kuulumiset, että hengissä ollaan! Tuntuu, että viikot menee niin hirveää vauhtia ettei perässä pysy!

Tosiaan valmistaudun parhaillaan seuraaviin bikini fitnes kisoihin, jotka kisataan Saksassa kuun lopussa. Tämä kisadieetti ollut monella tavalla hyvin erilainen. Aiemmilla dieeteillä olen päivittänyt ahkerasti kuvia salilta, olen kuvannut ruokiani ja ollut aktiivinen fitness somettaja. Tällä kisadieetillä en ole jaksanut tehdä suurta numeroa dieetistä vaan olen tehnyt tätä omassa rauhassani ja keskittynyt oleelliseen. Tulen kyllä päivittämään kisakuulumisiani täällä blogin puolella ja kuntokuviakin on tulossa, joten pysykäähän kuulolla!;)

Kevät on ollut hyvin kiireistä aikaa. Olen opiskellut ryhmäliikuntaohjaajaksi ja aikaa on kulunut niin tulevan Miss Eloweena kisan parissa kuin parin muunkin tulevan huikean projektin parissa, joista kuulette lisää myöhemmin. On upeaa saada tehdä asioita mistä nauttii<3

Sunnuntaina rankan koulutusviikonlopun jälkeen tapasin valmentajani Tapani Tape Valkoisen ja voi sitä onnellisuuden tunnetta kun valmentaja määräsi syömään!! En ole enää hetkeen saanut syödä aamupuuroa, joten kaikista onnellisin olin tankkauspäivän puurosta! Pienet on ilot dieetillä ja väsy alkaa tosissaan painaa. Mutta loppuun asti vedetään täysillä yhtään säästelemättä!!

Tänään vein talvivaatteet varastoon ja toin kesävaatteet tilalle. Ihan mieletöntä kun kevät on tullut!!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mitä mulle kuuluu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!