Mistä ajatus Miss EW-kisaan lähti?

Tätä minulta kysyttiin usein viime vuonna ja tätä on kysytty paljon myös tänä vuonna. Mistä ajatus Miss EW-kisaan lähti?

Olin itse jo pitkään kaivannut hyvin perinteistä kauneuskisaa tämän päivän tusinakisojen rinnalle. Kaipasin kovasti sitä entisajan missikisan tuntua. Ihmettelin kuinka paljon upeita luonnollisia suomineitoja meillä täällä on, joille ei tunnu olevan sopivaa kisaa. Kun sellaista kisaa ei alkanut kuulua, päätin lopulta järjestää sellaisen itse. Tässä kilpailussa kauneutta ei rakenneta vaan tässä kilpailussa osallistujilta vaaditaan luonnollisuutta. Toivon, että kilpailulla pystyttäisiin myös vaikuttamaan tämän päivän kauneusihanteisiin. Etenkin tämän päivän nuorilla on valtavat ulkonäköpaineet ja olisi hienoa, jos kilpailu auttaisi nuoria hyväksymään itsensä juuri sellaisina kuin he ovat.

Olen aina ollut kiinnostunut historiasta ja kaikki vanhat rakennukset herättävät minussa suuria tunteita. Keikkamatkoilla olen aina suuresti ihaillut vanhoja ränsistyneitä latoja. Muut näkevät niissä ränsistyneen puurakennuksen, kun minä näen jotain upeaa ja aistin sen siinä eletyn elämän. Voisin ihailla vanhoja rakennuksia loputtomiin kyllästymättä. Harmittaa kun tuntuu, että tänä päivänä kaikki vanha puretaan ja tilalle rakennetaan uutta.

Finaali järjestettiin viime vuonna Jämsänkosken historiallisessa Ilveslinnassa, jonka mielenkiintoiseen historiaan pääsimme tutustumaan. Tänä vuonna finaali käydään upeassa Villilän Kartanossa Nakkilassa. Kartanoa emännöi nykyään Aikakoneestakin tuttu ihastuttava Sani. Olen erittäin innoissani kun saamme taas tänä vuonna maistaa palan Suomen upeaa historiaa ja tutustua Nakkilaan ja upean Villilän Kartanon historiaan.

Lisäksi olen pikku tytöstä asti rakastanut vanhoja mustavalkoisia Suomi filmejä. Niitä katsoessa tulee aina hyvä mieli. Kaunis Vera on yksi suosikeistani.

Niinpä päätin järjestää kauneuskisat, jossa yhdistyvät nämä kaikki edellämainitut. Kauneus ja luonnollisuus, Suomen historia sekä Suomen upea luonto. Kuvaukset sekä finaali toteutetaan huolella alusta loppuun niin, että nämä kaikki asiat yhdistyvät ja katsojakin voi aistia aidon Suomifilmien tunnelman<3

Kuvat Mainosstudio Sanna H.

Mistä ajatus Miss EW-kisaan lähti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *