Miss EW 2018-kisasta usein kysyttyä

Olen saanut jälleen paljon kysymyksiä Miss EW 2018-kisaan liittyen, joten ajattelin vastata niihin kaikkiin näin yhteisesti tällä päivitetyllä uusintapostauksellani.

Miss EW 2018-kisaan etsitään luonnollisen kaunista, valovoimaista naapurintyttöä. Kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit ja lävistykset on kisassa kielletty. Kisa tullaan alusta asti toteuttamaan vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen. Kisalla pyritään myös vaikuttamaan etenkin nuorten tyttöjen tämän päivän ulkonäköpaineisiin sekä itsetunto-ongelmiin. Voittaja toimii etenkin nuorten esikuvana ja kannustaa omalla esimerkillään nuoria hyväksymään itsensä luomuna sekä pitämään itsestään omana itsenään:)

Tässä kysymyksiä, joita olette minulle lähettäneet.

Olenko sopiva kisaan? -Valitettavasti en ehdi vastaamaan kaikille, joten lähetä rohkeasti hakemus osoitteeseen [email protected] Hakuaika päättyy 31.3.2018 jonka jälkeen kaikki hakemukset käsitellään huolella. Sen jälkeen semifinaaliin valittuihin otetaan yhteyttä.

Saako kisassa hiukset olla värjätty? -Saa olla.

Hyväksytäänkö hiuspidennykset, irtoripset tai rakennekynnet? -Kisan tarkoitus on tuoda esiin luonnollista naiskauneutta, joten hakijoilta toivotaan, että oltaisiin aidosti luonnollisia. Irtoripsiä ja hiustenpidennyksiä ei kisassa sallita. Kynsilakat tai hyvin luonnolliset geelit sallitaan.

Onko kisassa yläikärajaa? -Kisaan vaaditaan täysi-ikäisyys, mutta virallista yläikärajaa ei ole. Kuitenkin kyse perinteisestä kauneuskisasta, joten uskon, että kisaan valitut tulevat olemaan ikähaarukaltaan 18-35 vuoden väliltä. Kuvat hakemuksissa tulee olla mahdollisimman tuoreet.

Käydäänkö finaali ilman meikkiä? -Kyse on kauneuskilpailusta, joten kuvauksissa sekä finaalissa tytöt luonnollisesti meikataan ammattilaisen käsissä, mutta meikki tulee olemaan raikkaampi mitä muissa kisoissa on totuttu näkemään. Finalistit kuvataan myös ilman meikkiä.

Onko kisaan pituus-tai painorajaa? -Kisassa ei ole kumpaakaan, joten kilpailu on loistava mahdollisuus osallistua myös lyhyemmillekin. Kisassa ei myöskään missään nimessä haeta fitnessvartaloita, vaan tuodaan takaisin entisajan missikisoista tuttuja vartaloihanteita.

Vaikuttaako kilpailussa vain ulkonäkö? -Iltalehden lukijat valitsevat oman suosikkinsa kuvien perusteella. Itse finaalissa tuomaristo arvostelee ulkonäön lisäksi jokaisen kilpailijan tuomarihaastattelun perusteella ja antaa pisteet myös mm. seuraavista; Ulosanti, lavaesiintyminen/ lavakarisma, luonne jne. Voittaja tulee toiminaan esikuvana etenkin nuorille ja ulkonäön lisäksi voittajaksi valitulta vaaditaan herttainen sekä sosiaalinen luonne, eli kokonaisuus ratkaisee.

Miksi hyvämaineinen? -Kisalla pyritään vaikuttamaan etenkin tämän päivän nuorten ulkonäköpaineisiin sekä kauneusihanteisiin ja voittaja tulee toiminaan etenkin nuorten esikuvana. Tällä kisalla ei haeta kohumissiä, joten kaikilta osallistujilta vaaditaan hyvämaineisuutta.

Voiko kisa työllistää voittajaa? -Kauneuskisat toimivat monelle hyvänä ponnahduslautana ja yleensä työllistävätkin. Kisan jo tähän mennessä saaneen mielenkiinnon sekä suosion perusteella jokaisella finalistilla on erittäin hyvä mahdollisuus solmia hyviä kontakteja, jotka voivat mahdollistaa alan töille, mutta vaatii kilpailijalta itseltään myös oma-aloitteisuutta. Kisa tullaan toteuttamaan hyvin huolella alusta loppuun, joten myös jo pelkästään kokemuksena kisa tulee olemaan varmasti ikimuistoinen.

Missä finalistit kuvataan? -Mainosstudio Sanna H. kuvaa kesän aikana upeat EW-neidot Nakkilassa Villilän Kartanolla. Lisäksi kesän aikana tytöt kuvataan upeissa kuvissa tulevalla misskikiertueellamme. Kuvista tulee välittymään entisajan tunnelma ja tyttöjen luonnollisuus sekä kauneus pääsee kuvissa loistamaan.

Missä finaali käydään? -Finaali käydään 27-28.7.2018 Villilän upeassa Kartanossa Nakkilassa. Varaa finaaliviikonloppu vapaaksi ja tule nauttimaan alusta loppuun vanhoja perinteitä kunnioittaen toteutettua aitoa kauneuskisaa!

Mitä voittaja saa? -Kisa on alusta loppuun huolella suunniteltu ja tytöistä tullaan pitämään koko kisan ajan hyvää huolta. Finalisteja myös koulutetaan tulevalla kiertueella. Ammattilaisen opissa käydään läpi mm. kameran edessä oloa, esiintymistä, sosiaalisen median käyttöä jne. joista on hyötyä varmasti kaikille. Kilpailu tulee olemaan jokaiselle varmasti ikimuistoisen upea kokemus. Voittaja kolmikko saa upeita tuotepalkintoja ja lisäksi he pääsevät alkutalvesta upealle hemmottelulomalle Leville Villa Siljaan.

Mistä voin seurata kisan kulkua? -Mediasta sekä Miss EW- Facebook sivuilta pääset seuraamaan kisan kulkua sekä tulevaa upeaa materiaalia, joten käy tykkäämässä sivusta. Kisalle tulossa myös viralliset nettisivut.

©Mainosstudio Sanna H

Miss EW 2018-kisasta usein kysyttyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *