Miss EW-2017 Parhaita Paloja

Pitkin talvea sitä kyseltiin ja nyt se on vihdoin käynnissä, nimittäin Miss EW 2018-haku!!

Suurella lämmöllä muistelen edellistä kautta ja päätinpä koota tähän vuoden 2017-parhaita paloja! Jokainen finaaliin tiensä raivannut tyttö oli niin mielettömän upea, ettei sanat edes riitä<3 Mahtava kiertue, upeita kuvauksia, mielettömiä yhteistyökumppaneita! Kaiken kaikkiaan meillä oli äärettömän ihana ikimuistoinen kausi! Tulevasta kaudesta on tulossa jälleen ihan mielettömän HUIKEA!!! Jos koet kisan omaksesi ja haluat olla osa tämän vuoden huikeaa matkaa, laita hakemus 31.3.2018 osoitteeseen [email protected]

Kuvat Miss EW-virallinen kuvaajamme Mainosstudio Sanna H.

Miss EW-2017 Parhaita Paloja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *