Ruusuja Tampereen yliopistolliselle keskussairaalalleūüĆĻ

V√§lill√§ tuntuu, ett√§ ihmisten on helpompi antaa palautteena risut kuin ruusut. Usein kuulee kuinka terveydenhuollon hoitohenkil√∂kunta on ollut huonoa, ep√§p√§tev√§√§ ja hoidoissa sek√§ asiakaspalvelussa olisi parannettavaa, mutta olen viime aikoina joutunut poikani pahan astman vuoksi viett√§m√§√§n aikaani Taysissa, kuten valitettavasti j√§lleen t√§n√§kin viikonloppuna ja nyt haluankin l√§hett√§√§ Ruusut kaikille, jotka ovat poikaani siell√§ hoitaneet‚̧ԳŹ

Poikani voisi pel√§t√§ sairaalaan l√§ht√∂√§, mutta koska h√§nt√§ on aina hoidettu niin hyvin siell√§, h√§n l√§htee sairaalaan jo mielell√§√§n. H√§n on oppinut, ett√§ siell√§ hoitohenkil√∂kunta tekee parhaansa h√§nen vointinsa sek√§ h√§nen eteens√§. Haluan¬†kiitt√§√§, ett√§ poikaani on hoidettu niin hyvin ja my√∂s √§idin suuri huoli lapsesta on huomioitu‚̧ԳŹ

Ruusuja Tampereen yliopistolliselle keskussairaalalleūüĆĻ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *