Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Hypox-kuurin tulokset!

Testasin joskus Hypoxia tukemaan kisadieettiäni ja saimme ihan huikeita tuloksia aikaan. Olin silloin kisadieetillä ja noudatin tiukkaa ruokavaliota sekä treeniohjelmaa. Nyt halusin testata Hypoxia offseasonilla!

Neljän viikon Hypox-kuurin aikana en tehnyt ruokavaliossani muutoksia. Syön terveellisesti kisakaudesta riippumatta ja pidän huolen ateriaväleistä. Huolehdin, että saan proteiinia jokaisella aterialla, syön päivittäin myös salaattia, vihanneksia sekä marjoja. Määrät on toki suurempia kuin kisadieetillä enkä offilla punnitse aterioitani. Oikeastaan ainoa muutos Hypox-kuurin aikana ruokavaliossani oli, että jätin karkit pois. Huomasin Hypoxi-kuurin aikana, että makeaa ei edes tehnyt mieli.

Liikunta on suurin intohimoni ja treenaan kuntosalilla lähes päivittäin sekä käyn myös lenkillä aina fiiliksen ja sään mukaan. Nyt Hypoxi-kuurin aikana kuitenkin liikuin normaalia huomattavasti vähemmän, sillä meillä kotona pojan astma on viime aikoina vaatinut niin paljon hoitoa ja se on veroittanut kaikkia perheessämme, joten liikunta on jäänyt nyt väkisin hieman vähemmälle.

Mutta pelkästään tällä neljän viikon hypoxilla vatsanseudulta ja lantiolta lähti 4 senttiä!! Eli sentti per viikko! Tekemättä muita muutoksia! Tähän kun kiristäisi vielä ruokavaliota ja lisäisi liikuntaa, saa Hypoxilla kyllä ihan mielettömiä tuloksia aikaan!!

 

Hypoxi on ihan loistava lahjaidea esim. ystävälle, työkaverille, lähimmäiselle tai ennenkaikkea itselle!! Hypoxi toimii hyvänä buustina kun teet päätöksen aloittaa elämäntaparemontin kohti kiinteämpää vartaloa sekä parempaa hyvinvointia. Hypoxi myös motivoi sinua jatkamaan terveellisiä elämäntapoja kuurin loputtua. Se on samalla myös hetki omaa aikaa, mitä tänä päivänä tuntuu olevan kaikilla ihan liian vähän.

Tampereen Hypoxin henkilökunnalle Iso Kiitos täyden kympin asiakaspalvelusta❤️ Hypoxiin on aina ilo mennä, kun asiakas otetaan siellä aidosti ilolla hymyillen vastaan. Tampereen Hypoxissa saa hoidon lisäksi vielä kaupan päälle roimasti hyvää energiaa! On todella motivoivaa nähdä niin aitoja ja iloisia ihmisiä työssään❤️ Tampereen Hypoxin löydät osoitteesta Erkkilänkatu 11.

TIETOA HYPOXISTA:

HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

HYPOXI sopii erinomaisesti myös miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet; noin 95% miehistä varastoi kehon ylimääräiset rasvakertymät tälle alueelle.

Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan myös terveysriski. Vyötärölinjan tarkkailu on siksi hyödyllistä myös terveydellisistä syistä.

HYPOXIlla saat näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa. Yksilöllisen jakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja haluttavista tuloksista ja se määritellään HYPOXI-ohjaajan kanssa konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiokäynti sisältää laitekokeilun.

Hypoxilla voidaan tehdä myös tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainottaa hermoston toimintaa. Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

Hypox-kuurin tulokset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta