Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Ihonhoito, joka lunastaa lupaukset

Esiintyjänä sekä mallina ihonhoito on minulle erittäin tärkeää. Kuvauksissa ihon täytyy näyttää hyvältä, mutta haluan, että ihoni voi hyvin ja näyttää hyvälle myös arkena, silloin kun en juurikaan meikkaa. Mietin, että mikä hoitomuoto olisi iholleni tarpeeksi hyvä ja tehokas. Päätin kokeilla Tampereen Kauneusateljéssa neulausta, joka on veitsetön hoitomuoto iholle. Neulaus lisää ihon kollageenituotantoa luonnollisesti ja parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Noin viisi viikkoa sitten kävin hoidossa ensimmäisen kerran ja yllätyksekseni jo sillä ensimmäisellä hoitokerralla saimme upeita tuloksia (tästä löytyy myös aiempi blogipostaus sekä ennen ja jälkeen kuvat!) Aivan ihastuttava Krista, joka tätä hoitoa minulle tekee, on ollut alalla koko ikänsä ja hänen ammattitaitonsa teki minuun vaikutuksen. Hoidon jälkeen Krista vinkkasi minulle ENVIRON-nimisestä kosmetiikka sarjasta, josta olin aikaisemminkin kuullut paljon kehuja, mutta en ollut vielä itse tätä sarjaa koskaan kokeillut. Koska takana on kuusi kisadieettiä, paljon auringonottoa, ihon palamista ja tottakai halusin reagoida myös ihoni alkavaan ikääntymiseen, päätin kokeilumielessä vaihtaa käytössäni olevat kotihoitotuotteet ENVIRON-tuotesarjaan. Ennen kuin nyt vasta kirjoitan niistä, halusin kaikessa rauhassa tutustua tähän tuotesarjaan. Nyt olen viisi viikkoa käyttänyt tätä kyseistä ihonhoitosarjaa (käytössäni on tällä hetkellä ENVIRON silmämeikinpoistoaine, puhdistusmulsio, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi sekä 24h kosteusvoide) ja täytyy sanoa, että vihdoin olen löytänyt ihonhoitosarjan, joka jää pysyvästi käyttööni! Ihoni on aina ollut hyvin pintakuiva ja vaikka olen käyttänyt säännöllisesti kosteuttavaa naamiota, erilaisia kosteusvoiteita ja lisännyt veden juontia jne, ihoni pysyy pintakuivana! Krista lupasi minulle, että tällä tuotesarjalla ihoni alkaa voida paremmin, ulkoisten tekijöiden aiheuttamat ihoni pintavauriot häviäisivät, kuten myös pintakuivuus, mutta olin hieman skeptinen, sillä ainahan kaikista kosteusvoiteista luvataan niin. Mutta jo ensimmäisellä käyttöviikolla huomasin, että ihoani ei tosiaan enää kiristellyt ja ihoni on voinut nyt todella hyvin!! Olen ollut todella iloinen kun vihdoin kaikkien näiden vuosien jälkeen löysin tuotesarjan, joka oikeasti lunastaa kaikki lupaukset.

ENVIRON lupaa paljon ja tästä syystä ihostani otettiin kuva laitteella, joka kuvaa ihoa myös sisältäpäin, ennen kun otin tuotteet käyttööni. Kuva paljasti ihoni vauriot sekä ongelmakohdat. Käytän nyt säännöllisesti ainoastaan ENVIRON tuotteita ja puolen vuoden käytön jälkeen ihostani otetaan uusi kuva. Jo viiden viikon säännöllisen käytön jälkeen pystyn sanomaan, että puolen vuoden säännöllisellä kotihoidolla saadaan tuloksia! Tulen myös täällä julkaisemaan teille nuo ennen ja jälkeen kuvat!!:)

Kotihoidon tukena käyn säännöllisesti Kauneusateljéssa mikroneulauksessa, johon yhdistetään ENVIRON IMEYTYSHOITO. Siinä kasvot ensin puhdistetaan huolellisesti. Sen jälkeen levitetään iholle vitamiiniseerumi, joka imeytetään iholle matalataajuisella ääniaallolla. Kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään päivävoide.

 

Hoidon jälkeen ihoni tuntui uskomattoman hyvälle. Annoin ihoni loppupäivän vain olla koskematta siihen ollenkaan. Illalla tapasin hyvän ystäväni, joka ei tiennyt minun käyneen neulauksessa. Hän alkoi kehua kasvojeni hehkua, eikä meinannut millään uskoa kun sanoin, että minulla ei ollut iholla ollenkaan meikkiä! Alla olevat kuvat on otettu n. 3tuntia hoidon jälkeen, kuvassa ei siis ole meikkiä eikä filtteriä! Aion ottaa neulauksen sekä ENVIRON IMEYTYSHOIDON osaksi säännöllistä ihonhoitoani, sillä ne todella toimii iholleni! Muistutan, että myös kotihoito on tärkeä osa ihonhoitoa ja oikealla kotihoidolla ja tuotteilla voit aikaansaada pysyviä tuloksia tai päinvastoin väärillä myös mitätöidä sinulle tehdyn kasvohoidon tuloksia. Panosta siis myös oikeisiin kotihoitotuotteisiin!

Tampereen kauneusateljé löytyy Tampereen ydinkeskustasta ja heidän sivuiltaan (www.kauneusatelje.fi) löydät kuukausittain vaihtuvia tarjouksia! Heiltä saa myös ENVIRON tuotteita ja netistä löydät myös muut kauneushoitolat, jotka tätä sarjaa myyvät. Jos epäröit sopiiko juuri tämä hoito ja neulaus juuri sinun ihollesi, varaa aika Kauneusateljésta ja anna Kristan alan ammattilaisena arvioida mikä hoitomuoto olisi hyvä juuri sinun ihollesi takaamaan parhaimmat tulokset, sekä neuvomaan oikeanlaisissa kotihoitotuotteissa! Ihana jakaa myös teille täällä näitä kokemuksia ja ihonhoito vinkkejä, jotka ihan oikeasti toimii! Ehkä joku muukin löytää iholleen elämänsä rakkauden❤️

 

Ihonhoito, joka lunastaa lupaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta