Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Irtiotto Arjesta<3

Kesä on ollut todella hektistä aikaa, joten välillä on syytä pysähtyä ja ladata akkuja. Itseltäni se vaatii käytännössä myös poistumista kotoa, sillä kotona on ihan mahdotonta antaa itselleen lupaa vain olla, kun aina sitä keksii kotitöitä, vähintään jotakin kaappien siivoamista tai muuta suorittamista. Halusin ladata akkuja ennen seuraavia projekteja, levätä, nauttia kiireettömyydestä ja hypätä hetkeksi oravanpyörästä ja unohtaa suorittaminen.

On tärkeää muistaa pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Kroppa ei ole kone, mikä meiltä välillä meinaa unohtua. Kroppa ja mieli kiittää kun välillä muistat pysähtyä ja ladata akkuja. Parempaa paikkaa siihen ei olisi ollut kuin tämä Rantasalmen Järvisydän❤️Kylpylää, uimista, saunomista, lenkkeilyä, hyvää ruokaa, lepoa jne. Uskomattoman upeat puitteet ja tunnelma, tällaista ei hetkeen ole tullut Suomessa vastaan. Ensi kerralla on pakko vuokrata vielä vene ja käydä bongailemassa Saimaannorppia, mitä on kuulemma ihan Järvisydämen tuntumassa:)

Kyllä kotimaassakin voi lomailla ja saada upeita elämyksiä<3 Suosittelen Järvisydäntä kaikille lomakohteeksi. Tämä paikka täytyy itse nähdä ja kokea. Jotain uskomattoman upeaa!

Irtiotto Arjesta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!