Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Turku<3

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Olen ollut hyvin järkyttynyt ja surullinen Turun tapahtumien vuoksi. Tapahtumapaikalla oli minulle hyvin läheisiä ihmisiä todistamassa tätä murhenäytelmää ja tuntuu uskomattomalta, että nyt se päivä koitti tänne meillekin. Olihan se tiedossa, että ennemmin tai myöhemmin meillä täällä Suomessakin alkaa tuo pahuus, kun tänne ollaan päästetty ihmisiä ilman henkilöllisyystodistuksia ja selvittämättä heidän taustojaan. Tuntuu uskomattomalta, kuinka päättäjät voivat sanoa, että ovat tehneet kaikkensa ettei tällaista pääsisi tapahtumaan, mutta kuitenkin samaan aikaan pidetään rajat auki kaikille, kun tiedossa on, että kaikki turvapaikanhakijat eivät  ole täällä oikeista syistä.

Ja yksittäistapaus? Kuinka sinisilmäisiä meidän päättäjämme ovat?  Kuinka monta yksittäistapausta tarvii tulla, että asioihin aletaan puuttumaan ja rajat laitetaan kiinni?

Jossain uutisoitiin, että joku näistä pidätetyistä olisi tuomittu raiskauksesta? Jos tämä todella on totta, miksi ihmeessä karkoitusta ei ole jo tapahtunut?

Vielä surullisemmaksi asian tekee se, että meillä täällä kotimaassa leikataan kustannuksia vanhustemme hoidossa ja terveydenhuollosta ym, että saadaan rahaa turvapaikanhakijoille ja tässä on sitten kiitos!? Ja tämä oli vasta alkusoittoa.

En ole missään nimessä rasisti, minulla on hyvin monikulttuurinen ystävä- ja lähipiiri, eikä kaikki turvapaikanhakijat missään nimessä ole pahoja. Naiset ja lapset olisivat todella tervetulleita, mutta erikoista, että valtaosa turvapaikanhakijoista on miehiä. Ja vaikka kaikkien tiedossa on ollut, että heidän mukanaan pieni prosentti edustaa isis-järjestöä, niin miksi otetaan tietoinen riski ottamalla kaikki halukkaat tänne ja vasta täällä aletaan se paperisota. Vaikka turvapaikanhakijoille sitten lopulta tulisi se kielteinen päätös jäädä tänne, se voi olla siinä kohtaa jo myöhäistä, kuten tämä Turun murhenäytelmä nyt kaikessa kauheudessaan todistaa.

Ja typerin loppuun kulutettu lause, ettei saa antaa pelolle valtaa. Jokainen terve ihminen joka lähettää lapsensa aamuisin kouluun tai kenen nuori tästedes menee ostoskeksukseen tai festaritapahtumaan tai kulkee junalla, heistä jokaisen vanhempi joutuu kantamaan ylimääräistä huolta, milloin seuraava yksittäistapaus osuu kohdalle.

Kunpa Suomi olisi pidetty turvallisena…

Alle viikko ennen Barcelonan murhenäytelmää minun tyttäreni käveli useita kertoja tismalleen samaa katua missä Barcelonan isku tapahtui. Pelkkä ajatuskin saa voimaan pahoin.

Lämmin osanottoni kaikille uhreille sekä heidän läheisilleen<3

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Turku<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!