Kesäkuvaukset ja kuulumisia

Tänä kesänä sään suhteen olisi ollut toivomisen varaa, helteet näyttää alkaneen vasta nyt kun koulut ja paluu arkeen alkoi. Kesä on ollut hyvin hektistä eri projektien sekä omien kisojen parissa. Kiire on vaatinut veronsa, mutta päivääkään en silti vaihtaisi pois. On ollut upeaa saada toteuttaa tavoitteitaan, sekä monia projekteja, jotka on sydäntä lähellä.  Ja ennen kaikkea haastaa itseään. Kaiken sen ansiosta olen saanut tutustua tänä kesänä myös niin paljon uusiin ihaniin ihmisiin, että olen kiitollinen joka hetkestä<3

Eilen jatkoin myös henkisen kehitykseni parissa ja reikihoitaja koulutukseni saa jatkoa, sillä aloitin opiskelut enkelihoitajaksi<3   

Kuvat Kimmo Jaramo

Kesäkuvaukset ja kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *