Ansaittua herkuttelua<3

IMG_1935Kisakaudella elämäni ei muutu mitenkään radikaalisti, sillä fitness on itselleni elämäntapa ja treenaan ja syön terveellisesti ympäri vuoden. Kisakaudella ruokavaliota hieman viilataan ja kiristetään ja toki siitä tulee kellontarkempaa. Rankan kisakauden jälkeen annan itselleni luvan myös herkutella. Eilen kävin palkitsemassa itseni näillä herkuilla suosikkipaikassani Tampereen Kaislassa Mustalahden Satamassa, aivan ihana kesäravintola, suosittelen paikkaa lämpimästi<3

Treenit jatkuu normaalisti ja omaan tuttuun ruokavalioon on taas kiva tänään palata. Herkutella voi myös hyvällä omalla tunnolla silloin tällöin kunhan se peruspaketti on kasassa:)

IMG_1926

IMG_1925

IMG_1924

Ansaittua herkuttelua<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *