50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Kotiinpaluu<3

IMG_1867IMG_1707Nyt on vihdoin kotiuduttu reissusta.
IMG_1871Oli hieman erilainen juhannus, sillä olin perinteisen mökkijuhannuksen sijaan kisamatkalla Italian Sorassa.
Siellä voitin lauantaina bikini fitnessin EM-kultaa. Sunnuntaina voitin vielä yleisessä kisassa oman sarjani, joten vaikka matka oli erittäin rankka, se meni juuri parhaalla toivotulla tavalla!
Olen nöyrästi kiitollinen hurjasta onnittelumäärästä kaikille<3
Mieltä todella lämmittää nähdä kuinka ihmiset kannustaa ja tsemppaa niin kovasti<3
Matka tämän vklopun kisamenestykseen on ollut pitkä ja takana on jo monet kisat, sillä laji on vienyt mennessään.
On ollut loukkaantumisia, niin onnistumisia kuin epäonnistumisia sekä myös pettymyksiä. Niistä on kuitenkin aina noustu ja opittu ja töitä on tehty aina vain entistä kovempaa. Nämä olivat jo viidennet ja kuudennet bikini fitness kisani vuosien aikana. Kisadieetin voi tehdä hyvin monellakin eri tapaa ja onkin  ollut todella opettavaista huomata mikä tapa on itselle se sopivin. Tällä dieetillä huomasin, että aiempi kokemus on tuonut varmuutta siihen omaan tekemiseen ja ihan turhista asioista stressaaminen on jäänyt.

IMG_1888
Urheilu on ollut itselleni pienestä pitäen henkireikä ja elämäntapa ja se on pitänyt henkisesti vahvana aina silloinkin kun elämä on ravistellut. Lopulta fitness urheilun parissa kilpailusta on tullut minulle suuri intohimo joka antaa enemmän kun ottaa.
Halu haastaa itseään ja kehittyä sekä oppia lajista ja itsestään kokoajan uutta.
Kuitenkin laji vaatii todella paljon.
Kisalavalle nouseminen vaatii kovaa treeniä, kurinalaisuutta sekä motivaatiota.
Kahden lapsen äitinä kiireinen lapsiarki tuo siihen luonnollisesti myös omat haasteensa.
Tämän dieetin tein aika pitkälle ilman suurempaa numeroa ja treenien ja aterioiden kuvaamista, vaikka toisaalta juuri nyt olisi pitänyt niitä ruokakuvia ottaakin, sillä jaksoin panostaa monipuolisiin aterioihin tällä kertaa enemmän mitä ennen, sillä halusin ruoan olevan myös nautinto eikä pelkkä polttoaine. Halusin myös, ettei elämä pyöri pelkän fitneksen ympärillä niinkun monesti kisadieetillä helposti käy ja dieetistä tehdään iso numero, jota sitten huudetaan toisille ja esitellään ateriarasioita ylpeänä, ikäänkuin olisi sitten jotenkin parempi ihminen kun on kisadieetillä. Tähän sopisi monille muistutukseksi; Fitness is not about being better than someone else.. It’s about being better than you used to be.

Vaikka tämä kisadieettini menikin kaikin puolin hyvin, en voi kieltää etteikö se olisi ollut myös rankka. Aivan dieetin lopussa olin niin väsynyt ja uupunut, että se purkautui usein itkuna enkä jaksanut olla enää kovinkaan sosiaalinen. On kuitenkin täysin luonnollista, että kun kropan laittaa äärirajoille, se luonnollisesti väsyy. Kisamatkalle lähtiessä pystyin todellakin sanomaan, että olin todella antanut kaikkeni.
Olen 162,5cm pitkä ja kiristin kisapainoni vain 46kg:aan. Ei siis mikään ihme, että lopussa kroppa uupui.

IMG_1756 IMG_1764 IMG_1766 IMG_1865

Ulkomailla kilpaillessa tulee vastaan eräs ikävä seikka, mitä täällä kotimaassa ei tarvitse edes miettiä. Nimittäin helle.
Italian Sorassa oli kokoajan yli +35’c lämmintä ja kisahalli oli todellakin kuin sauna! Ei ilmastointia eikä kisavärin vuoksi ollut mitään mahdollisuutta pitkän päivän aikana viilentää itseään edes kylmällä vedellä. Kaikkien nesteiden juominen lopetetaan kilpailua edeltävänä päivänä, eikä ennen lavalle menoa saa juoda nestettä ollenkaan. Pääsin itse pois lavalta vasta ilta kahdeksan jälkeen, eli olin juomatta nestettä yli 27h. Voin kertoa, että siinä kuumuudessa se todellakin tuntui ja nestehukan ja lämpötilan vuoksi myös pyörryin ennen lavalle menoa.
Tässä kohtaa moni voi kauhistua, mutta itselleni ei tule golfia lukuunottamatta mieleen urheilulajia, jossa ei olisi minkäänlaista loukkaantumisriskiä. Esimerkkinä nyt vaikka muutaman kansan suosikkilajin mainitakseni nyrkkeily, autourheilu, mäkihyppy jne..
Kilpailun jälkeen sai lopulta juoda ja syödä ja olokin siitä sitten nopeasti koheni:)
Nesteen juonti kuitenkin lopetettiin taas uudestaan, sillä kilpailin myös seuraavana päivänä yleisissä kisoissa ja edellisen päivän valmistautuminen kisoihin toistui ja seuraava päivä odotettiin lavalle pääsyä jälleen +35’c helteessä ja kuumassa hallissa. Paahtavan kuuma helle tekee kisapäivänä kropalle huonoa ja Suomen koleaa ilmastoa tuli kerrankin oikein ikävä:D
Eli jos joku kuvittelee, että lavalle meno ei vaadi kun kisavärin ja sinne vain niin saa mennä itse kokeilemaan!:) Koko matka kannatti kuitenkin vetää sinnikkäästi alusta loppuun, sillä kova työ palkittiin.

IMG_1745 IMG_1755IMG_1869 IMG_1870 IMG_1872 IMG_1873

Onneksi meillä on aivan mahtava tiimi, jotka tosissaan tsemppaavat toinen toisiaan ja kannustavat. Se yhteen hiileen puhaltamisen merkitys vain korostuu kun kisamatkat on todella rankkoja niin henkisesti kuin fyysisesti ja välillä usko omaan tekemiseen on koetuksella.
Vuosien myötä olen oppinut myös arvostamaan suuresti muita urheilijoita, joilla on ymmärrys, että tätä tehdään rakkaudesta lajiin toisia tsempaten ja kannustaen, eikä toisen menestys ole keneltäkään pois.

Pitkä matka takana ja olo on todella väsynyt mutta onnellinen. Saan tyytyväisenä todeta itselleni, että tein sen minkä itselleni lupasin. Mutta lajin suola onkin siinä, että tässä ei tule ikinä valmista vaan tästä on nyt hyvä fiilis lähteä tekemään taas töitä kohti seuraavia tavoitteita!
Nyt rakkaimpien luokse ja pari päivää ansaittua lepoa. Huomenna syömään Kaislaan, joka on mun ehdoton suosikki kesäravintola Tampereella<3

Tulevana perjantaina mua voi kuunnella Suomipopin iltapäivässä kun piipahdan Sami Kurosen vieraana. Viikonloppuna starttaa myös meidän odotettu Miss Eloweena kiertue ja suuntaamme upeiden finalistien kanssa Tallinnaan. Niistä lisää lähemmin.

Kiitos tästä kisamenestyksestä kuuluu tietysti monelle.

KIITOS:

-Valmentajalleni Tapelle, joka on valmentajana todella vaativa ja ankara, mutta treenisalin ulkopuolella maailman herttaisin ihminen kenet tunnen<3
-Mun maailman ihanimmat lapset Jessica ja Jake, joita lupaan lelliä ja hemmotella pilalle koko loppuviikon<3
-Mun kaikki läheiset ja rakkaat mun ympärillä, jotka ootte siinä hyvinä ja huonoina päivinä, tiedätte kyllä<3
-Jasmin ja Tiina, meidän kriisiryhmä pelasti mun monta huonoa dieettipäivää!!:D ootte rakkaat<3
-Iida, Satu, Suvi ja kaikki muut mun rakkaat ystävät!!
-Miss EW 2017 koko äärettömän upea ja kaunis porukka!!!
-Meidän oma rautainen NBBUI/WABBA Team Finland sekä mun huoltaja!!

IMG_1769Ja mun ihanimmat yhteistyökumppanit:

Kynnet Studio Divino/Janita
Kehonhuolto Studio Divino/Janita

Hiukset Salon Sereno/Laura Kallio
Hampaat Deal hammaslääkäri
Kisabikinit Daddy’s Girl
Parhaat lisäravinteet Sportsnutrition.fi
Treeniasut KikiFitWear.com
Kiitos myös Mainosstudio Sanna H sekä Elixia Onkiniemi.

Ja nöyrin kiitos kaikille teille, jotka myötäelitte mun kisamatkaa ja kisamenestystä, olette kaikki kultaa<3

Ihana tulla takaisin kotiin<3

IMG_1818

Kotiinpaluu<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *