Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Vinkit litteämpään vatsaan

Kesällä on lupa nauttia herkuista, mutta moni kamppailee turvottavan vatsan kanssa ja haluaisi kiristää vatsanseutua kesän juhliin sekä rannalle. Tässä mun vinkit litteämpään vatsaan!

Suunnittele päivän ateriat etukäteen jo hyvissä ajoin, viimeistään jo edellisenä päivänä! Jätä ylimääräinen napostelu kokonaan pois. Päivän mittaan popsitut herkut voi tuntua pieniltä määriltä, mutta viikossa pienistä suupaloista voi kertyä hurja kalorimäärä ihan huomaamattasi!

Älä mene kauppaan nälkäisenä. Tee aina kauppalappu, jota myös noudatat.

Valmista töihin tai reissuille kunnolliset eväät. Näin vältyt sudenkuopilta kun nälkä yllättää. Älä syö koskaan nälkään pullaa, suklaapatukoita ja makeisia!

Valitse aina se pienempi paha. Jos ostat herkkuja, valitse rasvaisen donitsin sijaan proteiinipatukka, suklaalevyn sijaan pieni suklaapatukka, karkkipussin sijaan tuoreita marjoja tai taatelia jne. Älä huijaa itseäsi hankkimalla vierasvaraherkkuja kaappiin, jotka tuleekin itse syötyä!

Jos karkit ja suklaa on liian suuri heikkous, tee totaalilakko! Kun sinnikkäästi pystyt olemaan jonkun aikaa herkkulakossa, kroppasi kyllä tottuu siihen! Itse en uskonut tähän kunnes kokeilin itse. Aiemmilla kisadieeteillä olen tankkauspäivinä herkutellut, mutta nyt olin koko 12viikkoa ilman herkkuja ja se todella toimi. Enää ei tee mieli herkutella niinkuin ennen dieettiä!

Juo useampi litra vettä päivässä! Voit maustaa veden mansikoilla, vadelmilla, kurkulla, sitruunalla jne.

Pikkunälän yllättäessä juo vihreää teetä tai kuppi kahvia.

Panosta ruokaan mitä syöt. Käytä värikkäitä salaatteja, grillaa kana paistamisen sijaan. Käytä vaihtelevasti riisiä, perunaa, pastaa ja pienempiä määriä mihin olet todennäköisesti tottunut. Kata ruoka kauniisti vaikka söisit yksin. Terveellinen ruoka on oikeasti hyvää ja pienellä vaivannäöllä ruokailusta saa nautinnollisen hetken.

Kun huomaat kuinka hyvin kehosi voi kun syöt oikein, ei tee edes mieli rasvaisia pizzoja, mistä kroppa menee tukkoon ja saat vatsanväänteitä kun kroppasi on tottunut terveelliseen ruokavalioon.

Myös ravintolassa voi syödä terveellisesti! Tilaa ruoka ilman salaatinkastikkeita ja majoneesikastike ym. Pyydä laittamaan annokseesi vähemmän hiilihydraattia ja enemmän salaattia.

Kuluta enemmän mitä syöt. Lisää aerobista liikuntaa. Kesällä päivä lähtee hyvin käyntiin kun tekee aamulenkin tyhjällä vatsalla. Suosi cardio treenejä, jossa sykkeet vaihtelee.

Myös kunnon salitreeni polttaa tehokkaasti kaloreita!

Tee monipuolisesti vatsoja, älä unohda syviä vatsalihaksia! Lankku on erittäin hyvä syvien vatsojen liike.

Varmista, että nukut riittävästi. Väsymys turvottaa. Väsyneenä kynnys sortua herkutteluun on myös matalampi.

Vältä stressiä. Myös stressi turvottaa.

Muista hyvä ryhti! Jo selän suoristaminen tekee ihmeitä.

Sportsnutritionin Tea Burner tehostaa rasvanpolton vaikutusta ja vähentää makeannälkää!

Ketoosi voi toimia hyvänä buustina painonpudotukseen, mutta ketoosia en suosittele pidemmäksi aikaa.

Kannusta itseäsi mollaamisen sijaan. Positiivinen ajattelu edesauttaa onnistumista.

Palkitse itsesi pienistä onnistumista! Herkkujen sijaan palkitse itsesi hieronnalla, kasvohoidolla, uudella vaatteella tms.

Päätä! Jokainen saavutus alkaa päätöksestä yrittää.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet sitten minkä kokoinen tahansa, hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet ja rakastat itseäsi ihan yhtä paljon! Jos haluat pudottaa painoa, tee siitä elämäntapa, jotta voit paremmin. Pudota painoasi vain itsesi vuoksi, älä sen vuoksi, että mahdut johonkin tiettyyn muottiin<3

Muista, että osoitteesta www.kikifitwear.com saat -20% alennuksen kaikista treeniasuista koodilla HENNA20!! Kuvat alla Mainosstudio Sanna H. Kuvauspaikka Elixia Onkiniemi.

Vinkit litteämpään vatsaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta