50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ihanaa viikonloppua<3

IMG_0874 IMG_0983 IMG_0984IMG_0995
IMG_0992 IMG_0993IMG_0994
Oih, viikonloppu! Ensi viikonloppu menee työn merkeissä, joten nyt pyhitän koko viikonlopun lapsille ja tehdään kaikkea superkivaa yhdessä koko viikonloppu!

Mulla on ollut järjettömän hyvä fiilis nyt kun influenssat on vihdoin kunnolla selätetty ja takareisi joka revähti ennen joulua, alkaa kestämään taas pikkuhiljaa treeniä ja on uskaltanut lukita jo seuraavia kisasuunnitelmia. Sitä osaa arvostaa taas jokaista treeniä oikeasti koko sydämensä pohjasta. Liikkumattomuus ei sovi mun pääkopalle yhtään ja väitän aina vain ja edelleen, että osa ihmisten masennuksista pystyttäisiin hoitamaan säännöllisellä liikunnalla!

Itse olen kuin eri persoona jos en saa liikkua ja mieli kyllä mustuu. Joka kerta kun treeneistä täytyy syystä tai toisesta pitää pidempää taukoa, minä ihan oikeasti masennun!! Joten hyvät ihmiset, jotka ette liiku ja mieli on harmaa, menkää kuntosalille, jumppatunnille, ulos lenkille.. Vain taivas on rajana, että jokaiselle löytyy varmasti se oma laji mistä tykkää.

Olen hyvillä fiiliksillä myös siksi, että tälle vuodelle on asetettu monta tavoitetta, jota kohti mennään nyt kovempaa kuin sata lasissa! Viime vuonna kulutin energiaani paljon vääriin asioihin ja monta asiaa jäi siksi toteuttamatta, mutta nyt olen priorisoinut asiat tarkkaan ja käytän energiaani nyt hyvin itsekkäästi omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiin, mitä olen itselleni tälle vuodelle asettanut. Kunpa vain yläkerrasta annettaisiin koko perheelle terveyttä enemmän mitä viime vuonna.. Se on asia mitä on todella oppinut elämässä arvostamaan<3

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille, nauttikaa!:)

Ihanaa viikonloppua<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *