Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Aloita päiväsi oikein!

IMG_0776Kaikki lähtee hyvistä yöunista ja aamiaisesta. Kun olet levännyt yösi hyvin ja aloitat päiväsi terveellisesti, sinulla on energiaa toteuttaa itseäsi. Menet pirteänä ja energisenä töihin, jaksat treenata kovaa ja jaksat kotiaskareet. Oikein aloitettu päivä kannustaa sinua pysymään ruodussa myös loppupäivän. Jos olet aamulla väsynyt, aikaista nukkumaan menoasi. Ennen nukkumaan menoa vältä tietokoneella ja puhelimella oloa ja lue vaikka kirjaa tai meditoi.

Herättyäsi sytytä kaikki valot, näin kehokin herää. Itse aloitan aamun joka päivä kaurapuurolla sekä edelleen suosikkina jo pitkään pysyneellä jääkahviproteiinilla, vitamiinivedellä sekä kahvilla. Lisäravinteet (omega3, D-vitamiini, monivitamiini sekä Tea-burner) otan joka aamu runsaan veden kera johon on puristettu puolikas sitruuna. Pakkaa terveelliset eväät mukaasi ja vältä näin repsahdukset päivän aikana. Jos aamulla tulee kiire, suunnittele ja valmista seuraavan päivän eväät jo edellisenä iltana.

Lisäravinteet www.sportsnutrition.fi . Kuva Studio45 ja Hennan kotialbumi

IMG_0760

 

Aloita päiväsi oikein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!