Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Tulevan projektin parissa;)

IMG_1100 IMG_1104

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänään kuvattiin uudet pressikuvat uuteen tulevaan projektiini, kiitos Mainosstudio Sanna H! Tulevasta projektista kuulette ihan lähiaikoina lisää..;) Sannan kanssa on aina ilo kuvata<3 Lisäksi Sannan studio Orivedellä, joka on toiminut joskus myös vanhana Myllynä, pitää sisällään paljon mielenkiintoisia tarinoita, mitä olisi voinut kuunnella kuvausten ohessa enemmänkin:)

Mun hiuksista pitää nykyään hyvää huolta Session Salon Tampere ja upeat kiharat kuvauksiin minulle loihti Session Salon/Noora. Heillä on uusille asiakkaille mieletön tarjous, sillä ensimmäisestä käynnistä saa -50% alennuksen, eli käy ihmeessä varaamassa oma aikasi vaikka isompaankin hiuspäivitykseen:)

Tulevan projektin parissa;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!