50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Ensimmäinen ja viimeinen influenssarokotus!!

img_0129Olen ollut hyvin skeptinen aina kaikkien influenssarokotteiden kanssa. On mietityttänyt mm. kuinka tarkkaan niitä tutkitaan ja mitkä niiden todelliset hyödyt ja haitat oikeasti ovat. On mietityttänyt näköjään ihan aiheesta!

Epäröin rokotteen ottoa pitkään, mutta koska poikani on ollut useita kertoja sairaalahoidossa rajujen flunssien seurauksena, päätin ottaa kaikki keinot käyttöön välttääksemme poikani ikävät sairaalareissut. Lisäksi myös urheilijana haluan välttää kaikki influenssat, sillä ne tuo väkisin ylimääräisen treenitauon, mikä on tavoitteellisesti treenaavalle aina yhtä ikävä vastoinkäyminen. Ja kun kaikkialla kuulutettiin rokotteen olevan niin hyvä ja tehokas..

Otimme poikani kanssa siis lopulta influenssarokotteet. Teini-ikäinen tytär ei kuitenkaan rokotusta halunnut itselleen ottaa. Oli kyllä minullekin takuulla ensimmäinen ja viimeinen rokote!

Pari viikkoa rokotteen ottamisesta, juuri ennen joulua tulimme minä ja molemmat lapset kipeäksi. Tytär, joka ei siis ottanut rokotetta, toipui kuumeesta noin vain ihan parissa päivässä! Muutenkin lähipiirissäni ihmiset, jotka eivät rokotusta ottaneet, ovat selvinneet jos ei kokonaan ilman influenssaa, vain pienellä flunssalla. Mutta poikani ja minä, jotka siis otimme rokotteet jäimme sängyn pohjalle sairastamaan. Pojallani tauti vaati lopulta lääkärireissun, mutta lopulta hänkin vihdoin toipui.

Minulla tauti jatkui ja vain paheni. Lopulta menin todella huonoon kuntoon. Vältin lääkärissä käyntiä viimeiseen asti, sillä toivoin, että lepo ja kaikki kotikonstit auttaisi. Totaalilepo visusti peiton alla, villasukat jalassa, litroittain lämmintä hunajateetä, vitamiineja ja nestettä, tv:n hömppäsarjoja jne.. Alkaa päivät ja viikot olla pitkiä silloin kun sairastaa ja valitettavasti töitä on myös pitänyt siirtää ja jopa perua. Eilen sitten piti luovuttaa ja todeta, että tähän tarvitaan lääkäriä. Pari viikkoa jatkunut ja päivä päivältä heikentynyt vointi kun alkoi myös huolestuttamaan. Lääkäri epäili oireiden perusteella ensin keuhkokuumetta, joten passitti minut suoraan keuhkofilmiin sekä verikokeisiin. Aloin itsekin pelätä, sillä keuhkokuume ei ole leikin asia! Mutta yllätys yllätys. Lopulta selvisi, että minulla on siis influenssa; influenssa mitä vastaan otin rokotuksen! Ok, rokotus ei tietenkään anna täydellistä suojaa, sen toki tiesinkin, mutta pitäisi huomattavasti lieventää oireita!? En kuitenkaan muista olleeni näin kipeä ja näin pitkään ennen tätä kun otin rokotteen!!

Olen kuullut nyt lähipiirissäni ihan valtavasti vastaavia kokemuksia, että rokotteen ottaneet eivät ole ennen olleet niin kipeitä kuin mitä nyt ovat ja ovat sairastuneet paljon paljon pahemmin kuin kaikki ne ihmiset heidän ympärillään, jotka eivät rokotusta ole ottaneet!

Lääkäri oli sitä mieltä, että ilman rokotetta olisin nyt sairaalahoidossa, mutta uskallan olla taas hieman skeptinen. Itse uskon, että ilman rokotetta olisin selvinnyt tyttäreni tavoin parin päivän levolla. Kysynpähän vaan mitä hittoa ne ihmisiin oikein pistävät!?!? Joo, voi olla vain tosi huonoa sattumaa, että juuri nyt sitten satuin sairastumaan elämäni pahimpaan influenssaan ja tämä on tietysti vain minun kokemukseni ja mielipiteeni asiasta, mutta silti.. Minä en enää ikinä aio tuon rokotteen koekaniiniksi!!! Haluan jatkossakin pysyä terveenä!

Pikaisia paranemisia kaikille kohtalotovereille ja terveyttä kaikille uuteen vuoteen<3

img_0128

Ensimmäinen ja viimeinen influenssarokotus!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *