Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Henkistä kasvua ja vahvistumista.

img_0655Kuten moni tietää, olen aina halunnut pitää itseni fyysisesti kunnossa. Olen treenannut jo useita vuosia tavoitteellisesti sekä menestynyt fitness kisoissa.
Kroppani on ollut minulle myös aina työkalu.
Liikunta on ollut minulle lapsesta asti intohimo sekä henkireikä, eikä liikunnasta tulevaa hyvää oloa voita tai korvaa mikään.
Olen kuitenkin oppinut, että timmi ja rasvaton kroppa ei tee onnelliseksi.
Liikunta ja oikeanlainen puhdas ruokavalio toki lisäävät ihmisen hyvää oloa, mutta todellinen hyvä olo lähtee sisältä, sinusta itsestäsi.
Olen jo useamman vuoden halunnut panostaa myös henkiseen hyvinvointiin, treenata sekä vahvistaa fysiikkani lisäksi omaa henkisyyttäni ja sitä kautta voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

 

Olen viime vuosina myös ymmärtänyt, että rankka lapsuus, epäonnistuneet parisuhteet sekä erilaiset menetykset ja vastoinkäymiset elämässä ovat jättäneet minuun jälkensä ja sen sijaan, että tukahduttaisin kaikki ikävät asiat, olen oppinut, että ne pitää käsitellä. Muuten menneisyyden haavat vahingoittaa aina uudestaan. Haluan käsitellä ne pois, minkä jälkeen ne voi haudata, ollakseni ehjä ja onnellinen.

Viime vuonna valmistuin reikihoitajaksi, kun kävin Reiki-1 ja Reiki-2-kurssit.
Kävin myös erilaisilla henkisyyttä käsittelevillä kursseilla. Luen paljon henkisyyttä koskevaa kirjallisuutta sekä meditoin.
Kurssien jälkeen olen voinut aina äärettömän hyvin ja löytänyt niistä sisäistä rauhaa.
Vuoden vaihde on tuonut eteeni raskaita asioita, mitä en julkisuudessa halua puida, mutta minulle on ollut itsestäänselvää jatkaa henkisen minäni vahvistamista.

Törmäsin hiljattain nettivalmennukseen, jossa käsitellään minulle täysin uutta ja hieman vierastakin aihetta; tunnelukkoja.

”Jos on lapsena kokenut hylätyksi tulemisen, on luonnollista reagoida niihin aikuisena, niitä kutsutaan tunnelukoiksi. Hylkäämisen kokemus voi syntyä esimerkiksi vanhemman masennuksen tai alkoholismin seurauksena (omassa lapsuudessani oli vahvasti läsnä molemmat.)
Lapselle hylätyksi tulemisen kokemus voi syntyä kasvuympäristössä, jossa lasta vain ei ole kohdattu ja hän on saanut kasvaa ikään kuin ”siinä sivussa”.
Kurssi lupaa, että elämä muuttuu, kun hylkäämisen tunnelukosta päästää irti.

”Jos elämääsi on kuulunut tuskalliset ihmissuhteet ja olet valinnut hylkääviä tai kaltoin kohtelevia kumppaneita, niin skeeman hellittäessä otettaan alat vähitellen hakeutua toisen tyyppisten ihmisten pariin.”

Uteliaisuuteni heräsi. Kurssi vaikutti mielenkiintoiselta ja hyvällä tavalla erilaiselta ja siis hyvältä alulta tämän vuoden henkiseen kasvuuni.
Haluan nähdä myös vahingon, jota aiheuttaa itselleen jos aina ”tottelee” ensimmäistä tunnelukon aktivoimaa tunnettaan.

Tutustu tähän ja tuleviin verkkovalmennuksiin  Avaamo Valmennus Facebook sivuilla tai heidän nettisivuillaan avaamoterapia.fi. Tulen tottakai kirjoittamaan myös tästä sekä muista askeleistani kohti henkisempää minua täällä blogissani:)

Jos Sinun lapsuudessasi löytyy hylkäämistä tai Sinusta tuntuu, että haluat kehittää itseäsi henkisesti, haluat vahvistua ja näin saavuttaa henkisen tasapainon, ilmoittaudu sinäkin tähän nettivalmennukseen mukaan ja saat valmennuksesta nyt -10% alennuksen koodilla Henna2017.

 

kuvat Marika Kiviharju sekä Avaamo valmennus Facebook.

img_0652 img_0661

Henkistä kasvua ja vahvistumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta