Kauneus ja terveys

Olenkin täällä muutamaan otteeseen kertonut ikävästä tapaturmasta, kun reilu kuukausi takaperin reväytin tanssitreeneissä takareiteni. Ikävä ja kivulias tapaturma siirsi kevään kisojani ja on harmittanut todella paljon. En ole vieläkään päässyt treenaamaan jalkojani mikä harmittaa. Yritystä on ollut, mutta jalka ei kestä painoja vielä ollenkaan. Olen kuntouttanut nyt jalkaani ammattilaisten ohjeilla ja käynyt hoitamassa revähtymää Tampereella Divinossa. Olen käynyt jo pitkään Divinossa Janitalla säännöllisessä kehonhuollossa ja koska Janita on perehtynyt tekemään myös fasciakäsittelyä, päätin kokeilla myös sitä. Fasciakäsittelyllä on aikaansaatu loistavia tuloksia ja hoidettu jopa leikkausta vaativia vammoja kuntoon ilman leikkausta! Hoito sopii kuulemma loistavasti muillekin kuin vain urheilijoille, kaikille joilla on kipua, vaivaa ja kolotusta. Fasciakäsittely voi kuulostaa vieraalle ja raudat joilla käsittely tehdään saattaa aluksi näyttää hurjalle, mutta käsittely tehdään asiakkaan kivun sallimissa rajoissa, eli hoito ei tee kipeää. Toivon, että hyvällä hoidolla ja kotihoito-ohjeilla saadaan hieman nopeutettua tätä paranemisprosessia, sillä kova treeni-into on päällä ja seuraavat kisatavoitteet riippuu nyt täysin siitä koska jalka saadaan taas treenikuntoon! Vaikka nyt harmittaakin ihan todella paljon tämä takapakki, täytyy olla kuitenkin kiitollinen, että takareisi ”vain” revähti, eikä mennyt pahemmin ja pahimmassa tapauksessa olisi vaatinut leikkausta! Hyvällä hoidolla olen varmasti taas pian kyykkäämässä täysiä:)

img_0034

 

Tänään kävin Divinossa huoltamassa kynnet kuntoon ja kyllä nyt taas kelpaa!!

Vai mitä mieltä olette?<3

Kiitos Janita Mäkinen/ Hyvinvointistudio Divino/ Tampere

Kauneus ja terveys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *