You know what’s sexy?

img_9762A real conversation.

Todellakin!!

Minulta on kysytty lukuisat kerrat millainen mies saa minut syttymään.

Minuun ei tee vaikutusta kiiltokuvakasvot, täydelliseen rantakuntoon treenattu kroppa, isot lihakset, hienot autot tai muutkaan mitä ehkä toiset naiset miehessä ensimmäisenä katsoo. Tottakai miehen pitää miellyttää silmää, mutta säröjä saa ja pitääkin olla! Miehen tulee olla itsevarma, joka osaa flirttailla kanssani. Ja vierelläni pitää olla vahva luonne. MUTTA. Kunnon keskustelutaito on jotain mikä peittoaa ne hienot autot mennen tullen 6-0.

Mikään ei ole seksikkäämpää kun mies isolla M:llä, joka uskaltaa, osaa ja haluaa puhua! Heittää huumoria, mutta osaa ja haluaa keskustella myös aroistakin aiheista. Jonka kanssa keskusteluun vain uppoutuu. That’s sexy.

Kuvat Marika Kiviharju

img_9761 img_9982 img_0055

You know what’s sexy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *