Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Meidän joulu<3

img_9247Meidän perheen joulut ovat olleet kaikki hyvin erilaisia, eikä varsinaisia jouluperinteitä mistä ei tingittäisi, ole muodostunut. Olemme viettäneet joulua mm. Dubaissa, Los Angelesissa tai vietetty joulua ystävien tai sukulaisten luona, olen ollut jouluna myös keikoilla, eli on ollut hyvin erilaisia ja toisistaan poikkeaviakin jouluja, mutta tänä jouluna halusin rauhoittaa joulun ja olla kerrankin vain kotona ilman kiirettä tai aikatauluja. Hankin jopa jouluruoat valmiina. Se osoittautuikin erittäin hyväksi vaihtoehdoksi, sillä olemme kaikki kuumeessa. Joka vuosi olen tehnyt lasten kanssa piparkakkutalot ym. Ja tarkoitus olikin ne viime viikolla tehdä, sillä puitteet Levin Villa Siljassa olisivat olleet kohdillaan, siellä olisi koko porukalla voinut rakentaa vaikka minkälainen piparkakkulinnan, mutta loma meni niin luvattoman nopeasti ja kun siellä ei sitten ehdittykään, siirsin suosiolla ensi jouluun. Rakastan ruoanlaittoa ja leipomista, mutta tänä jouluna päätin minimoida kaiken ylimääräisen joulustressin ja hankkia kaiken valmiina. Paitsi lahjoja olen tehnyt itse, se ehkä sitten kompensoi : D

Koska olemme kuumeessa, emme päässeet viemään kynttilöitä hautausmaalle, mikä harmittaa, sillä joka joulu vien rakkaimpieni haudalle kynttilän. Nyt sytytin heidän muistolleen kynttilän kotona ja käyn haudoilla heti kun mahdollista. Joulukirkkoon olisi ollut myös kiva mennä, mutta sekin ajatus piti kuumeen vuoksi poissulkea.

Joulusauna, paljon kynttilöitä, hyvää ruokaa, glögiä, jouluelokuvia, perheen kanssa laatuaikaa ja rauhallista yhdessäoloa sekä tietysti lasten kohokohta; joulupukin vierailu, ne kuuluivat monen Suomalaisen tavoin meidänkin jouluaattoon. Molemmat lapset ovat olleet todella kilttejä ja heidät palkittiinkin toivotuilla lahjoilla. Todellinen joulu koitti 14-vuotiaalle tyttärelleni, kun hän sai vuoden odotuksen jälkeen vihdoin oman pupun, eikä ollut osannut odottaa lahjaa. Pupu on hurmannut jo koko perheen omalla ihanuudellaan ja nopeasti otti perheemme omakseen kun on suukotellut jo meitä kaikkia ahkerasti ja viihtyy todella kovasti sylissä< 3

Itsekin olen ollut näköjään kiltti kun sain niin ihania lahjoja, kiitos niistä kaikille ihanille ja rakkaille< 3

On ollut niitäkin jouluja, kun olen ollut kisadieetillä, joten nyt osaa nauttia näistä jouluista kun on lupa herkutella. Teen muuten joulunpyhinä toivepostauksen, kuinka välttää joulukilot tai kuinka päästä niistä eroon, pysykää siis kuulolla; )

Nyt haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille sekä niin monelle henkilökohtaisen joulutervehdyksen lähettäneelle oikein rauhallista ja kaunista joulua!!

Kuvat: Carlos Funerario/Otavamedia, Marika Kiviharju/Metropoli sekä kotialbumi

img_9034 img_9092

img_9169 img_7593 img_9252 img_9257

Meidän joulu<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!