50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Joulukiloista eroon

img_9402 img_9410

Joulu on juhla, jolloin kaloreita ei yleensä lasketa vaan nautitaan hyvällä omalla tunnolla juhlapöydän antimista. Tulee vedettyä suklaaöverit ja jouluruoka tulee pyhien jälkeen korvistakin. Sehän kuuluu asiaan:D Moni kokee jälkeenpäin huonoa omaatuntoa joulun herkuttelusta, mutta aivan turhaan. Kyllä elämästä pitää voida välillä myös nauttia. Ei se mitä syöt vuodesta pari päivää, vaan se miten syöt muun ajan vuodesta.

Jos kuitenkin kaipaat joulukilojen karistamiseen vinkkejä ja lisämotivaatiota, tässä muutama:

1. Nyt kun kroppa on hyvin levännyt ja ravittu, treenikin kulkee, se kannattaa hyödyntää ja suunnata kuntosalille. Myös kotona saa tehtyä monipuolisen treeniä omaa kehonpainoa apuna käyttäen tai voi suunnata ulos lenkille!

2. Pyhien levon ja herkuttelun  jälkeen voi tuntua helpommalta jäädä sohvalle makaamaan ja kynnys poistua mukavuusalueeltaan kasvaa, tarvitset silloin vain päättäväisyyttä suunnata salille! Pyydä vaikka ystävä mukaan ja sopikaa yhteisistä treeneistä seuraavillekin päiville. Treenin jälkeinen olotila takuulla palkitsee!

3. Palaa ruokavaliossa nopeasti takaisin ruotuun ja karsi ruokavaliosta kaikki epäterveellinen. Aloita aamusi kaurapuurolla, se hemmottelee vatsaasi. Muista säännölliset ruokailuvälit. Jos ruokailujen välit venyvät liian pitkiksi, sorrut herkkuihin huomattavasti helpommin. Muista joka aterialla proteiini ja minimoi hiilarit.

4. Juo paljon vettä!! Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa, lisäksi runsas vedenjuonti vähentää napostelun tarvetta, sillä veden juonti täyttää. Lisäksi se tekee hyvää myös iholle.

5. Aloita rasvanpolttokuuri! Sportsnutritionilta saat helposti tilattua mm. Forcen Tea Burn-kapselit, jotka tehostaa rasvanpolton vaikutuksia.

6. Kofeiini piristää lomamoodista treeniin siirtymistä. Itse juon ennen treeniä joko kahvin tai sitten Sportsnutritionin energy drinkin, joka on vaativiin suorituksiin suunniteltu sokeriton vitaminoitu amino- energiajuomajauhe. Tuote on suunniteltu parantamaan focusta ja antaa keholle pitkäaikaista suorituskykyä. Näin saan treenistä huomattavasti tehokkaamman!

7. Vaihda suklaakonvehdit terveellisiin herkkuihin. Syö hedelmiä ja marjoja. Jos olet tottunut rouskuttamaan sipsejä, rouskuta sipsien sijaan esim. hapankorppua tai kukkakaalia, näin voit vähän huijata itseä. Vaihda glögi vihreään teehen. Luovu herkuttelusta.

8. Aamuaerobinen tyhjään vatsaan on tehokas keino polttaa rasvaa ja saat päivään heti energiaa. Käy lenkillä, aamujumpalla tai harrasta kumppanisi kanssa seksiä. Rakastelu on tehokas tapa polttaa kaloreita kuin huomaamatta;)

9. Harrasta hyötyliikuntaa. Käytä portaita hissin sijaan, kulje lyhyemmät matkat autoilun sijasta mielummin kävellen jnejne.

10. Tee itsellesi uudeksi vuodeksi selkeät tavoitteet tai aloita uusi liikunta harrastus. Kokeile rohkeasti ja ilman ennakkoluuloja eri lajeja ja löydä ensi vuodelle uusi sinulle sopivin laji.

11. Pureskele ruoka hyvin äläkä hotki. Näin tunnistat milloin olet kylläinen ja vältät ähkyyn syömistä.

12. Suunnittele päivän ateriat etukäteen. Varmista, että kaapista löytyy kaikki tarvittavat, tee ennen kauppareissua ostoslista ja ennakoi myös valmistamalla aterioita etukäteen. Näin sinun ei tarvitse kokoajan olla kokkaamassa ja valmiilla aterioilla vältät sen, ettet ahmi nälän iskiessä suuhusi mitä sattuu! Älä mene kauppaan tyhjällä vatsalla.

13. Kysy rohkeasti apua. Jos kuntosalin laitteet ovat sinulle vieraita, kuntosalin henkilökunta opastaa sinua mielellään. Muista, että jokainen on aloittanut joskus.

14. Palkkaa itsellesi personal trainer. Ammattilainen räätälöi juuri Sinulle sopivan ruokavalion ja treeniohjelman.

15. Älä pelkää painoja! Moni pelkää saavansa kuntosalilla suuret muskelit, mutta valitettavasti lihakset ei synny niin helpolla. Niiden eteen pitää tehdä TODELLA paljon töitä. Käytä painoja siis huoletta rohkeasti. Kovemmilla painoilla kovempi treeni!

16. Hyvä rusketus huijaa hoikemmaksi;) Esim. Tampereella Janita Mäkinen/Divino tekee upean sekä turvallisen rusketuksen viidessä minuutissa!

17. Älä ota turhaa stressiä joulukiloista. Elämä on liian lyhyt joulukilosta murehtimiseen, jotka todennäköisesti putoavat ihan huomaamattasi arjen koittaessa kun muistat myös levätä ja olla itsellesi armollinen<3

 

Kuva Studio 45/Nico Engström sekä kotialbumi.

img_9414 img_9417

Joulukiloista eroon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *