Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Kiitos Levi<3

img_8889img_8882

img_8466img_8890 img_8918
img_9019
img_9024img_8822 img_8823

 

 

 

Oltiin vajaa viikko Levillä hakemassa joulutunnelmaa ja samalla joulustressiä paossa. Aikaa perheelle ja akkujen latausta. Tuli todella tarpeeseen.
Olen ollut pohjoisessa lukemattomat kerrat keikoilla, mutta nyt ensimmäistä kertaa Lapissa ihan vartavasten lomalla. Vuokrasimme upean loma-asunnon Levin Villa Siljan (www.mökkileviltä.fi), aivan Levikeskuksen tuntumasta ja puitteet olivat upeat. Asunnossamme oli kaksi saunaa, neljä wc:tä, 6 makuuhuonetta, palju ja iso keittiö jossa oli viihtyisä kokata. Iltaisin sytytettiin takka ja saunottiin. Lapset viihtyivät joka päivä rinteessä laskettelemassa ja pulkkamäessä. Kävimme huskytarhalla katsomassa huskyjä, susia ja kettuja, sekä tietysti poroajelulla. Valkoinen poro (kuvassa) on monesta elokuvasta tuttu, kuten Joulutarinoita. Oli ihanaa kun sai nauttia kunnon talvesta ja lapsetkin viihtyivät ulkona. Kävimme myös Rovaniemellä joulupukinmaassa. Aika meni vaan tälläkin lomalla ihan liian nopeasti ja paljon olisi vielä haluttu tehdä.

Jokainen joka minut tuntee, tietää kuinka hulluna olen vanhoihin rakennuksiin ja niitä on Pohjoisessa paljon.

Kuvia otin todella vähän, sillä pidin samalla lomaa puhelimestani, halusin antaa kaiken ajan perheelleni. Lapsista tietysti otin kuvia kotialbumiin:)

Nyt ollaan siis haettu joulutunnelmaa ja parhaillaan kotimatkalla. Kiitos Levi ja Levin Villa Silja<3 Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat pientä, mutta ylellistä irtiottoa arjesta, laatuaikaa ja upeita postikorttimaisemia!

Meidän perheessä saakin joulu jo alkaa:)

img_8545

Kiitos Levi<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *