Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Ennen ja jälkeen 3D pigmentoinnin

image
Olen jo pitkään miettinyt ottavani kulmiini kestopigmennoinnin, sillä itselläni on luonnostaan aika vaaleat ja ohuet kulmat. Lisäksi minulla on aina kiire, joten siksikin suosin kaikkea, joilla suoriutua kiireisistä arkiaamuista edes hiukan nopeammin!:D
Kävin vihdoin toteuttamassa kulmien 3D-pigmennoinnin ja samalla varmistin huolitellun ilmeen vuorokauden ajasta riippumatta.
Kestopigmentointikeskus Wenhua Tampereen Pispalassa (Pispalan Valtatie 73B) tekee pigmentoinnit yli 12-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Pigmentointi ei tehnyt ollenkaan kipeää ja aikaa käynnille meni ainoastaan 1,5h.
Erittäin miellyttävä kokemus ja lopputulokseen olen todella tyytyväinen!
3kk:n kuluttua toimenpide vielä uusitaan, jonka jälkeen Wenhuassa on vielä vuoden takuu.
Suosittelen kaikille, jotka kaipaavat pirteämpää ilmettä vuorokaudenajasta riippumatta ja helpotusta kiireisiin aamuihin;D

Netistä poimittua faktaa 3D-pigmennoinnista, jos aihe on sinulle vieras:

3D kulmakarvatekniikka on uusi meikkaustekniikka, jolla saat haluamasi luonnollisen ja tyylikkään ilmeen kulmiisi.

3D- kulmakarvatekniikassa kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan, 14 rinnakkaista pientä neulaa mahdollistavat luonnollisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Tämä tarkka, erittäin hellä ja hienovarainen tekniikka ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka.

3D- kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se onkin paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät realistisilta. 3D -menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy n. 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värin pysyvyyttä ei kuitenkaan voi ennustaa etukäteen, se selviää vain kokeilemalla. Pysyvyys voi siis olla vaihtelevaa eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Pigmentoinnissa käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön mineraaliväriaine).” Tämä menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille. Omia kulmakarvoja ei höylätä kokonaan pois, vaan omat kulmat jäävät paikoilleen, mutta mikäli omia kulmakarvoja ei ole ollenkaan, sekään ei ole este käsittelylle (esim. Alopecia).

Varaa aikasi vaivattomasti netistä:
KESTOPIGMENTOINTIKESKUS WENHUA

image

image

image

Ennen ja jälkeen 3D pigmentoinnin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!