Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Viikonloppu Taysissa

Poikani Jake täyttää parin viikon päästä 4vuotta. Aika on rientänyt hurjaa vauhtia. Puhumattakaan tyttärestäni, joka on jo 13vuotta ja jo kahdeksannella luokalla! Välillä mietin miten ihmiset, joilla ei ole lapsia, saavat edes ajan kulumaan??
Kun on vauhdikas työ, harrastus joka vaatii todellista sitoutumista ja yksi teini-ikäinen ja yksi uhmaikäinen lapsi, ohjelmaa, arjen pyöritystä ja tapahtumaa kyllä riittää jokaiselle viikonpäivälle : ) Mutta kuten nyt viikonloppuna huomattiin, arki ei aina ole pelkkää huvipuistoa ja vaaleanpunaista hattaraa.
Kesä on ollut pojalleni Jakelle hieman rankka, sillä hänellä on ollut toistuvia hengitysvaikeuksia ja häntä on pitänyt välillä kiirehtiä sairaalaan jopa keskellä yötä saamaan lisähappea : (

Syytä hänen hengitysvaikeuksiinsa ei ole suostuttu selvittää, vaikka sitä olen vaatimalla vaatinut useilta eri lääkäreiltä. On vain todettu, että tällaista sattuu ettei lapsi saa henkeä, täysin normaalia!
Itse olen epäillyt astmaa alusta lähtien, sillä itselläni oli lapsena paha astma ja Jaken sisaruksilla ollut myös astmaa. Jälleen eilen poikaaimage

image

image piti viedä lääkäriin, josta lähetettiin Taysiin lääkitettäväksi, mutta kun lääkkeet eivät tepsineet, meidän piti jäädä Taysiin.
Nyt onneksi vihdoin asia otettiin vakavasti ja Jake saa nyt vihdoin kaikki tarvittavat lisätutkimukset ja sitä kautta oikeat hoidot.
Niin suuri helpotus, sillä sitä ei ole missään niin voimaton kun oman lapsensa tuskissa.
Kiitos Koskiklinikan osaava lääkäri sekä Taysin koko ihan mahtava henkilökunta!! < 3 < 3

Kuvat Hymyn arkisto ja Hennan kotialbumi

Viikonloppu Taysissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta