Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Satukirjasta..

image
Tämän kirjoituksen jälkeen en koko ex-mieheni Tauskin kirjaa enää enempää kommentoi, sillä en olisi halunnut edes itseäni mainittavan koko teoksessa.
Vuosien saatossa olen tottunut otsikoihin, millä ei välttämättä ole mitään tekemistä tarinan totuuden kanssa, mutta tämä meni niin pahasti yli, että pakko hieman korjata faktoja..
Kuten kaikki, jotka minua yhtään paremmin tuntevat, tietää, että minulla on omat periaatteeni joista pidän hyvin tiukasti kiinni. Yksi on se, että lähestyessään toista osapuolta, nainen ei mielestäni saa olla milloinkaan se aloitteen tekijä.
Mm. Häät Sulhasen tapaan, Supermarjo, Aatami&Eeva ohjelmissakin sekä useassa lehtihaastattelussa ex-mieheni tai me yhdessä olemme aikoinaan kyllä kertoneet kuinka tarinamme todella alkoi.
Kirjaan olikin mennyt ihan toisenlainen tarina ja pari riviä riitti lukea kun huomasi että aikamoinen värityskirja kyseessä.. : D
Ei varmaan tule yllätyksenä kun puhutaan miehestä, joka on ollut neljä kertaa naimisissa ja tuplasti useammin kihloissa, että kyseinen ex-mieheni on kosinut minua lukuisia kertoja koko tämän värikkään historiamme aikana ja kyllä, yksi niistä kerroista on päätynyt alttarille asti.
Koska liitostamme syntyi ihana poika ja sen lisäksi nuo vuodet kasvattivat minua henkisesti enemmän kuin mikään, en kadu silloisia valintojani. Mutta olen myös ottanut niistä opikseni.
Toki olisin voinut jättää silloin niihin lukuisiin tekstiviesteihin vastaamatta ja kieltää tulemasta muotinäytöskeikalleni Tuulokseen sekä monta muuta asiaa, mutta uskon, että kaikella on tarkoitus ja asioiden kuului silloin mennä niin.
Mutta sen tarkoitusta en ymmärrä, miksi värittämällä väritetään vuosia vanhoja tarinoita uudestaan uusiksi tarinoiksi, vain jotta saadaan uusia otsikoita. Tai ehkäpä juuri siksi.
Ehkä tämän asian tarkoitus onkin nimenomaan hankkia vain lisää itselleen otsikoita ja ehkä sitä kautta keikkoja.
No kuten sanottu, kaikella tosiaan on tarkoituksensa : D : D

image

image

Satukirjasta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta