Ihana Levi❤️

­

Viime viikko vierähti Pohjoisessa kun kävin Levillä nauttimassa Lapin ihanasta energiasta ja lataamassa hieman akkuja. Puitteet oli taas enemmän kuin kohdillaan. Tuttuun tapaan asuimme viikon ajan upeassa Levin Villa Siljassa (kannattaa ehdottomasti tutustua netissä ko. Villaan, joka tarjoaa mahtavat puitteet isommallekin porukalle). Myös täydelliset kelit hemmottelivat meitä koko viikon.

Jostain syystä Lappi on aina kiehtonut minua, kävin aikoinaan jopa riparinkin Lapissa. Olen myös vuosien saatossa keikkaillut lukuisia kertoja Lapissa, mutta varsinaisesti lomaillut harvemmin. Olen myös aina saanut ystäviltäni kuulla, että minun suonissa virtaa jonkinlainen Lapin noitien veri ja se taitaa pitää paikkansa😀

Lomaviikko osui todella sopivaan ajankohtaan ja loma noissa upeissa postikorttimaisemissa teki kyllä todella hyvää. Maisemat tekivät minuun jälleen suuren vaikutuksen ja sielu todella lepäsi. Todella inspiroiva ympäristö, kun kaikkialle minne katsoo, maisemat ovat kuin taidetta. Iski inspiraatio kaivaa öljyvärit esiin kun pääsee kotiin, inspiroiduin näistä maisemista todella.

Levillä voi laskettelun lisäksi tehdä paljon muutakin ja se sopii matkailukohteeksi kaiken ikäisille. Itse luonnollisesti ulkoilin joka päivä ja kävin päivittäin kuntosalilla. On paljon erilaisia retkiä ja aktiviteetteja, porotiloja, huskysafareita, revontulienmetsästystä ja vaikka mitä. Itselleni loman tarkoitus oli myös ihan vain olla, ladata akkuja.
Varasin ajan hierontaan sekä reikihoitoon ihanalle Sannalle (HulluFinn Hieronta).
Sanna on todella loistava hieroja sekä ReikiMaster. Olen itse käynyt Reiki 1 ja Reiki 2-koulutukset, joten meillä riitti myös energioista juteltavaa.
Minusta on vuosi vuodelta tullut energiaherkempi, joten siinä missä hoidan fyysistä kehoani ja pidän huolta oikeanlaisesta ruokavaliosta, hoidan myös henkistä kehoani sekä energioitani. Osasyy lomaankin oli juuri puhdistaa energioita, tässä myös hyvin onnistuen, kiitos Sannan sekä Lapin ihanan tunnelman! Täältä todella vahva suositus❤️

Lisäksi kävimme Lapland Hotels SnowVillage Lumikylässä, jossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos sielläpäin liikkuu. Uskomattoman upeita taideteoksia tehty lumesta ja jäästä. Oli pakko perehtyä Lumikylään vielä jälkeenpäin lisää ja on huimaa esim. kuinka valtava määrä Lumilinnan rakentamiseen menee talven aikana lunta ja jäätä. Lumikylän rakentamiseen on käytetty 40 000 kuutiota lunta ja vajaat 400 000 kiloa jäätä.
Olisi myös erittäin mielenkiintoista kuulla kokemuksia heiltä, jotka ovat yöpyneet lumikylän jääsviiteissä. Kokemus tuntuu niin hurjalta, että alkoi jopa hieman tällaista yllytyshullua kiinnostaa.

Jos kaipaat ympärillesi kunnon talvea ja lunta, valoa ja rauhallista tunnelmaa, suosittelen ehdottomasti Levin lomaa.
Ennen en voinut ymmärtää heitä, jotka voivat muuttaa Etelä-Suomesta Lappiin, mutta nauttien nyt itse viikon täydellisestä rauhasta, positiivisesta ilmapiiristä ja viimeistään paluumatkalla kun täydelliset postikorttimaisemat alkoivat vaihtua pimeään harmaaseen vesisateeseen, aloin ymmärtää heitä paremmin kuin hyvin ja ihan pienen hetken verran saattoi omassakin mielessä käydä, että ehkä vielä jonakin päivänä minäkin muutan..

Kuvissa upea Villa Silja (kaikilla mukavuuksilla Levikeskuksen kupeessa), jota voin lämpimästi suositella kaikille!
Tutustu lisää www.mökkileviltä.fi

 

Ihana Levi❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *